Чудите се къде е Ваньо „Сушата“? При Чалгаря и „Има такъв народ“

0
365
Иван Витанов-Сушата в партията на Слави.

Следственият за водната криза в Перник Иван Витанов, бивш шеф на ВиК, става шеф в партията на Слави

От партията на Слави Трифонов буквално ще взривят Перник тази вечер, пишат в ZaPernik. Днес беше откриването на офиса на „Има такъв народ“ в града и представянето на кандидат-депутатката им. На освещаването имаше точно 5 човека. Видно от снимката. Но бомбата, която ще взриви Перник е кой е един от тези пет човека? Това е бившия директор на ВиК Иван Витанов – следствен по водната криза. Може би най-мразеното лице в Перник. Иван Витанов, на който перничани влизаха в кабинета да го линчуват и протестираха под прозорците, а той им отговаряше нагло.

Първоначално помислихме, че Иван Витанов се е присламчил към новата партия на Слави Трифонов, търсейки спасителен пояс или просто е симпатизант. Не можехме да повярваме обаче това, което чухме по микрофона от водачката на листата на „Има такъв народ“ в Перник – възрастната дама Галя Бърдарска. Реално, ако перничани гласуват за Слави Трифонов, тя ще стане депутат от Перник. Галя Бърдарска от „Има такъв народ“ обяви, че Иван Витанов е поканен неслучайно на откриването на партията в Перник и още повече – анонсира, че Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще.

„Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще. Тук съм поканила неслучайно бившия управител на ВиК Перник – господин Витанов, към който се хвърлиха всички проблеми по водната криза, а фактически той не беше виновен“, каза при представянето на „експертите“ Галя Бърдарска – водач на пернишката листа на „Има такъв народ“.

Предизборното слово продължи с абсолютно незасягащи теми перничани на г-жа Бърдарска, изречени на диалектен език. Там тя нарече екологичните оценки за климата – простотии, с които направо взриви допълнително останалите от екипа на „Има такъв народ“, които бяха застанали зад нея. Главният секретар на партия „Има такъв народ“ Виктория Василева (жената отзад) започна да я дърпа за жилетката да млъкне, няколко пъти. Но бъдещата депутатка беше опианена от момента.

Онемяхме! Това ще взриви Перник. Очевидно от партията на Слави Трифонов са начертали хората по места и тази дама се изпусна в аванс какви ръководители ни чакат. Тя заяви, че Перник имало нужда от тях.