Мария Габриел води листата на ГЕРБ-СДС

Илия Лазаров от СДС е с номер 17

0
130
герб
Цветанов представи листата на ГЕРБ-СДС

Александър Йорданов е шести

Мария Габриел ще е начело на листата на ГЕРБ-СДС за европейските избори. Кандидатите бяха представени от шефа на предизборния щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той ги представи отзад напред :

17. Илия Лазаров от СДС

16. Жечо Станков; зам.-министър на енергетиката

15. Йоана Йончева Фильова. „Тя е майка на три момчета“, гордо заяви Цветанов.

14. Камен Костов; зам.-областен управител на Сливен

13. Николай Диков; автомобилен състезател

12. Младен Шишков

11. Иво Ралчовски; доктор и член на БЛС

10. Марин Захариев; зам.-кмет на Смолян

9. Ивелина Васиелва; бивша министърка на Околната среда и водите

8. Емил Радев; настоящ евродепутат

7. Лиляна Павлова; бивш министър на регионалното развитие и благоустройството; министър на европредседателството и настоящ депутат

6. Александър Йорданов

5. Асим Адемов; учител и директор в община Гърмен

4. Ева Майдел; настоящ евродепутат

3. Андрей Новаков; настоящ евродепутат

2. Андрей Ковачев, настоящ евродепутат

1. Мария Габриел, еврокомисар

Нашите политически опоненти няма да допуснат цивилизован диалог за европейските ценности, без да напомнят за бита. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов по време на представянето на евролистата на ГЕРБ и СДС.

Той изтъкна постиженията, които е постигната страната в през последните години.

Минималната заплата е нараснала с 65 %, средната с 50 %, а БВП с 40 %“. Постиженията на страна са благодарение на управлението и на доброто ни партньорство с европейските икономики. Основният ни партньор е ЕС“, допълни Горанов.

Финансовият министър изтъкна, че естественият път на България е свързан с това колко бързо и повече можем да се интегрираме в европейските икономически и финансови структури.

Благодарение на Борисов успяхме да убедим нашите европейски партньори за присъединяването на България към ЕРМ-2. Присъединяването към втората по сила валута в света ще ни даде повече сигурност и перспективи за бъдещото ни развитие.

България ще се опита да се откачи от кафявата хватка, към която ни тласкат в България и да продължим да отстояваме европейските перспективи за страната ни, каза на финала Владислав Горанов.

Нашите политически опоненти няма да допуснат цивилизован диалог за европейските ценности, без да напомнят за бита. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов по време на представянето на евролистата на ГЕРБ и СДС. Той изтъкна постиженията, които е постигната страната в през последните години.

Минималната заплата е нараснала с 65 %, средната с 50 %, а БВП с 40 %“. Постиженията на страна са благодарение на управлението и на доброто ни партньорство с европейските икономики. Основният ни партньор е ЕС“, допълни Горанов. Финансовият министър изтъкна, че естественият път на България е свързан с това колко бързо и повече можем да се интегрираме в европейските икономически и финансови структури. Благодарение на Борисов успяхме да убедим нашите европейски партньори за присъединяването на България към ЕРМ-2. Присъединяването към втората по сила валута в света ще ни даде повече сигурност и перспективи за бъдещото ни развитие.

България ще се опита да се откачи от кафявата хватка, към която ни тласкат в България и да продължим да отстояваме европейските перспективи за страната ни, каза на финала Владислав Горанов.

По повод на предстоящата кампания за европейски избори искам да поздравя ГЕРБ и СДС, че отговорихте положително на моя призив от ЕНП за обща листа, тя е заредена с резултатност. Вие показахте, че независимо от историята е възможно да се обедините за по-добро бъдеще. Това се казва поздравителен адрес на Жозеф Дол, изпратен специално днес за форума на ГЕРБ, на който ще бъде представена евролистата на ГЕРБ и СДС.

Искам да ви окуража и за кампанията, която ни очаква, за силна Европа, която просперира и е справедлива за всички! За Европа, която защитава ценността в света. Популистите няма какво друго да предложат освен разрушението, изтъква Дол.

ЕНП винаги е работила за исканията на европейските граждани. Създадохме през последния мандат 13 млн. работни места и с 97 % намалихме незаконната емиграция. Поздравявам премиера Борисов за успешното европредседателството през миналата година. България има важен глас в ЕНП. Вярвам, че обединението между ГЕРБ и ЕВП ще е сигурен ключ за успеха на европейските избори, уверява европейският лидер.