Нинова подготвя паралелна партия при загуба на изборите

0
366
Заклинанията и клетвите на Нинова, вместо програма с ангажиментите й за следващите 4 години.

Соцлидерката няма програма за следващите 4 години

След като напълно саботира ръководството на БСП, в лицето на националния съвет, Нинова продължава своите действия, за разцепване на БСП и конфронтиране с легитимно избраните ръководства на червените по места. Поредната проява на своеволие на кандидатката за втори мандат е среща във Видин, организирана от Пламен Трифонов. Това съобщава сайтът bgreporter.info.

През 2015 г, осем от 25-те номинирани за общински съветници напуснаха листата на БСП заради действията на тогавашния председател на Общинския съвет на БСП – Видин Пламен Трифонов, днес общински съветник от Атака. Същият Трифонов се беше барикадирал през 2015 в сградата на социалистите и отказваше да допусне представители на Областния съвет на БСП, който също има помещения там. След като Нинова приема подобна покана – това показва единствено, че демонстрира неуважение и незачитане на местни председатели и организации на БСП, които не са избрани по нейна воля и селекция. Пренебрегването на поканата от легитимното областно ръководство ще отблъсне от участие в така наречения „пряк избор“ редовите социалисти.

Поканата към Нинова от Видин.

Поведението на Нинова подстрекава неучастието на имащите право на глас, което ще се превърне в своеобразен вот на недоверие към нея на 12 септември. Вероятно това е резервният й план, след евентуална загуба на лидерския пост, да създаде друга политическа структура с персонални свои поддръжници, с които сега провежда срещите. Възмутени партийни функционери коментират пред bgreporter.info, че до момента Нинова няма дори програма, която да е представила на социалистите, като своя визия за следващите 4 години.