Само в Breaking.bg: Вместо на работа в парламента, Нинова обикаля кръчмите (Видео)

Затова ли е избрана в Народното събрание ?

0
1553
нинова
Вместо да работи Нинова обядва с часове с Ивелин Николов (в средата).

Лидерът на БСП бистри стратегии с новоизлюпения шеф на вестник „Дума“ в работно време

Стефан Ташев

Къде е лидерът на БСП Корнелия Нинова ? Това се питаха избирателите на червената партия и обикновените хора тази седмица. Г-жата, която нареди депутатите от БСП да напуснат парламента и да го бойкотират изчезна миналата седмица от политическия небосклон. Нямаше я на честванията по случай националния празник 3 март в София. Не се появи и на приема на президента Румен Радев по същия повод. Според социалистите Нинова усилено се среща с „народа“ и работи упорито „на ползу роду“, нищо, че не стъпва в Народното събрание. Дали е така ?

Видеоклип от столичното заведение, изпратен до Breaking.bg обаче показва истината. Вместо да работи като депутат, за което е изпратена в парламента, Корнелия Нинова обикаля кръчмите в работни дни.

Клипът показва лидерката на БСП да седи в кръчма с часове заедно с един от любимците й новоизлюпеният главен редактор на партийния официоз вестник „Дума“ Ивелин Николов. На кадрите от масата в столично заведение се вижда, че двамата стоят с часове там, заради натрупаните чинии и чаши. Посред бял ден, в работно време, когато нормалните хора се трудят. Не и социалистите, които явно бистрят поредните стратегии за сваляне на правителството, предсрочни избори и идване на Нинова на власт. Не е тайна, че г-жата се вижда като бъдещ премиер на страната.