Александър Йорданов към Гешев: Каквото и да споделите пред Йончева и Клеър Дейли, ще е критика към страната

0
647
Александър Йорданов Снимка: фейсбук

То ще обслужи политиката на Кремъл за дестабилизация на държавата ни

Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

НА ВНИМАНИЕТО НА Г-Н ИВАН ГЕШЕВ

Уважаеми г-н Главен прокурор,

все още не е късно да отмените утрешното си посещение в Европейския парламент в Страсбург. Защото, каквото и да споделите в подкомисията, на която членове са Елена Йончева и Клеър Дейли, ще бъде изтълкувано като критика към страната ни и обективно ще обслужи политиката на Кремъл за дестабилизация на държавата ни. Още повече, че ирландската левичарка Дейли е известна със своите антибългарски изказвания, а Йончева, чийто имунитет с право поискахте преди две години, е още по-добре известна със своите прокремълски позиции. Тя бе един от вносителите на една резолюция, която ще остане като срамно клеветническо петно лепнато на родината ни.

България няма нужда от тази ваша акция. На вас тя също не ви е необходима. Защото, каквото и да споделите в Страсбург, то ще бъде изтълкувано извън правото. Вземете пример от достойни български държавници в миналото, които в далеч по-трудни времена за отечеството ни, не са си позволявали да хвърлят дори сянка на съмнение върху него.

Г-н Гешев, водете своята битка за право и справедливост на родна земя. Не давайте козове в ръцете на чужденци, които доказано не питаят добри чувства към България.

Имате цяла нощ за размисъл. Отменете абсолютно ненужната си визита в Европейския парламент.

Политическият ми опит, а и познаването на манталитета на редица евродепутати, главно от „левите сили“, ме карат да бъда напълно откровен с Вас.

Отложете визитата си в Европейския парламент, г-н Гешев!