Бойко Борисов: Нямаме неизпълнено обещание

0
75
Борисов в Шумен

Ако няма стабилно правителство, разпадът в държавата е виден, заяви лидерът на ГЕРБ в Шумен

Ако няма стабилно правителство, разпадът в държавата е виден. Разпадът в ДПС е опасен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Шумен. Заедно с него са депутатите Делян Добрев и Николай Нанков.

„Нямаме неизпълнено обещание!“, посочи Борисов.

Ако няма стабилно правителство, разпадът в държавата е виден. Разпадът в ДПС е опасен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Шумен. Заедно с него са депутатите Делян Добрев и Николай Нанков.

„Нямаме неизпълнено обещание!“, посочи Борисов.

„В този насипен парламент, който нищо не може да направи, нека хората да преценят дали да гласуват за малки партийки, които само да се изказват, или за партии, които ще свършат работа“, добави той.

„Аз съм в Шумен, една от най-големите индустриални зони, който развихме на една гола поляна. Искам хората да знаят, че сме за ниски данъци, брутални закони за нарушения за укриване на данъци и развитие на бизнеса“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Тези които им се занимава всеки ден да говорят по едни и същи теми и нямат нищо общо с живота на хората искам да им покажа за системата за Дунав, защото България е единствената държава, която не ползва водния ресурс и градове като Разград, Шумен, Нови пазар и много други няма да остават без вода“, каза още той по повод призива на ПП-ДБ да не се избира в момента нов главен прокурор.

Борисов заяви, че гарантира за националната програма която предлага за безплатно саниране, която да продължи. Той подчерта, че вече е правено и е доказано, като в програмата е заложено да се санират по 1000 блока на година и то безплатно.  Борисов подчерта, че това са нещата, които са видими и хората могат да пипнат. Той допълни, че за последните четири години за Шумен и Шуменско не е направено нищо.

„Разпада в държавата е виден, както се разпадат политическите партии, системни партии, така и държавата ще се разпадне. Разпада в ДПС е опасен, защото има мюсюлмани и от двете страни, това е опасно. Каквото пише в закона това ще се приложи. Единствения начин е да се върне диалога е да се върши това, което вършим ние. Който се интересува от интересите на хората с него ще говорим. Иначе ще се нароят още малки партии, които само говорят анти, а не какво да се случи“, заяви Борисов.

„Аз знам, че в ГЕРБ има много български мюсюлмани и апелирам да гласуват за нас“, заяви Борисов по повод решението на ЦИК да има две регистрации, но да се премахне абривиатурата ДПС.

„Един час говорихме какво ще се направи за Шумен и региона, не ви упреквам вас, а тези които ви карат да задавате тези закони. Виждате какво правят служебните правителства, всеки ден се подписват договори.

Какво ме интересуват другите партии, решенията на ЦИК, ГЕРБ е изряден, имаме подписи, ще се регистрираме и всичко ни е изрядно“.

„НПО-тата не са противници, те са съюзници на ГЕРБ. Дори да са коректив са идключително важни, много от тях са свързани с нашите партньорски страни. Гарантирам, че нито един депутат няма да подкрепи закон срещу НПО-та и пак казвам, че това са закони и предложения, които единствено противопоставят и с нищо не помагат на хората да живеят по-добре или хората в Шумен да си изкарват стоката и да печелят пари.

Искам да върна дневния ред за това, кой по-добър проект ще даде за българските градове“, завърши Борисов.

Борисов проведе среща в Индустриалния парк с инвеститори от Шумен и региона.

„Гарантираме изграждането на система „Дунав“. Режим на водата няма да има“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Магистрала „Хемус“ ще стане и Ришкият проход ще стане, даде заявка лидерът на ГЕРБ и съобщи: „Ние правихме и привличахме инвеститори, сега инвеститори ме питат дали да си събират куфарите, ако няма стабилно правителство в следващите четири години.“

„Законът за индустриалните паркове е готов! Гарантираме, че ако недостига ток, ще направим подстанции“, каза още Бойко Борисов.

Той припомни, че 100% руски газ в България има с изключение на единия процент от Азербайджан, който той е договорил.

Борисов даде заявка, че след 27 октомври ГЕРБ ще си стъпи на мястото и ще стане още по-голяма партия.

„Всеки, който ме подкрепя за това, което предлагам, е партньор на ГЕРБ в следващия парламент“, добави той.