Бойко Рашков мачка всички опоненти на БСП! Подкара и Слави!

1
3477
Полицейски протоколи за хората на Слави.

Временният министър на вътрешните работи репресира ИТН в Благоевград

Румен Радев и неговата хунта на всяка цена искат да заграбят власта и не пестят и подбират средствата си. След репресиите срещу ГЕРБ служебният вътрешен министър Бойко Рашков подкара и хората на Слави Трифонов в Благоевград.

Социалните мрежи се напълниха с вопли на активисти на ИТН за това, че са тормозени от полицията, привиквани са на разпити и са им съставяни протоколи да не купуват гласове. Сигналите срещу тях били подадени от бивш зам.-кмет на Благоевград по времето на Констатин Паскалев.

В същото време хората на кандидата за кмет Румен Томов са оставени да вилнеят напълно свободно и да пазаруват гласове на воля.

Тоест купуването и продаването на гласове са забранени само за опонентите на Радевата хунта. Законите в България обаче не важат за близката до сърцето на “зеления чорап” БСП.

Основни организатори на купения вот за частичните местни избори в Благоевград са близкия приятел на Румен Томов Александър Щерев и общинският съветник Христо Ковачки по прякор Мама Кажи. Пълна подкрепа им оказват областният управител Николай Шушков и директора на ОД МВР – Георги Кандев, който е близък на зам.-кмета от БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев.

При ниската избирателна активност изборите в центъра на югозапада ще бъдат решени букавално за “жълти стотинки”. Няколко хиляди лева не са проблем за богатите спонсори на БСП, за да напазаруват 2000 гласа, които ще решат изборите за кмет на Благоевград.

За жалост това е само началото на тежките изборни манипулации, които се готвят за парламентарните избори на 11 юли.

Целта е ясна – изчегъртване и заличаване на ГЕРБ и всяка една опозиция на Радев.