Борисов: Нека Лена и Киро кажат, че нямат нищо общо с видеото с парапета за любов? Заклел съм се, че нямам нищо общо с пачки и кюлчета! (ВИДЕО)

0
472
Биросов в Ямбол.

Моделът Нинова е обедняване, моделът ПП е забогатяване на определени хора, обяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори по политическите теми на държавата. Той е в Ямбол с представители от партията. Всичко хубаво, което се случва в този град е заради ГЕРБ, изтъкна Борисов.

„Нинова обеща евтини дърва. Ходих в Свиленград. Питах ги имат ли евтини дърва, те казаха, че даже не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А истината е, че вероятно ще има и дефицит“, каза от трибуната Делян Добрев.

На трибуната след него излезе Радомир Чолаков.

„Кирил Петков си каза ясно, че единствената им цел да останат на власт е Бойко Рашков да стане шеф на КОНПИ“, обяви той. Според Чолаков само ГЕРБ може да направи съдебна реформа.

„Хората започнаха да разбират, че мафията управлява в момента. Сега се намираме в зоната на разпада. В леко зашеметената усмивка на премиера цари някаква зашеметеност. Назначенията се правят на роднински връзки, и понякога на заслуги, които са успели да се хванат за правилния парапет. Нали бяха големи евроатлантици, а отказаха да дават оръжие на Украйна. репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят интересите на „Лукойл“. Те ни превърнаха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си позволи да каже, че му шушнели да се състави евроатлантическо правителство. Опасявам се, че единственото шушнене, което той разбира се, е шумът от комисиони“, каза Даниел Митов.

След това се изказа лидерът на партията Бойко Борисов:

„Всичко, което добро се случва в Ямбол, е благодарение на нашето правителство. Болницата щеше да бъде този февруари готова. За партията е добре да направят правителство, но е лошо за държавата. Потвърди се, че войната за едни е лошо нещо, за едни от добро. България е от страната на тези, които носят ръст. След като и в Германия въглищните централи щяха да направят така, че да ползваме най-евтиния ток. Сега сме като в Африка. Кое ни пречеше да купим петрол и ние да си го произведем. Инфлация вдига хляба. Латвия вчера вкараха такъв закон, който предложих на ПП – да вкараме закон за диверсификация на газ. Те не искаха. Може ли да говорите за правова държава, когато на 13 юли връщате цена с 32% повече.

„Какво правиш с пазара? Вместо да привлечем инвеститорите, които бягат от Китай и Русия. Аз вадя два пъти България от криза“, продължи Борисов.

Той коментира и снимките с „кюлчета и пачки“. Нека Кирил Петков и Лена обяснят те ли са на клипа с парапета за любов, в апартамент, където няма работно място? Медиите, задайте този въпрос. На мен са ми задавали 10 000 пъти въпроса за снимките с кюлчета и пачки, въпреки, че съм се заклел, че няма нито пачки, нито кюлчета, обяви лидерът на ГЕРБ.

Според него Моделът Нинова е обедняване, моделът ПП е забогатяване на определени хора.