Борисов: Пламен Узунов и Копринков – тези пловдивски герои управляват държавата

0
255
Бойко Борисов

„Ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен! – това ли излиза“, попита лидерът на ГЕРБ

„Къде щяхте да правите европейско първенство в Пловдив, ако не бяхме построили колодрума? Над половин милиард са влезли в Пловдив целево, а сега има за всички общини 100 милиона“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в Пловдив.

„Ако зависи от мен сега ще спра магистрала „Тракия“, докато не сменят мантинелите. В момента „Тракия“ е убийствена.

Нека спорим с нашите опоненти как сме мислили и управлявали“, отсече Борисов.

С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не сме горди с това, което сме направили“, попита лидерът на ГЕРБ и допълни:

Да продължават промяната? Та вие не сте почтени. Ако бяхте почтени, щяхте да направите актуализация не на нашия бюджет, а да направите нов бюджет. Почтеност в политиката е да носиш отговорност.

Да залъгахте с тоя бюджет 2-3 сфери. А какво ще правите после?

„Ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен!“ – това ли излиза? Кой може да си позволи от името на нацията и народа и да определя кой е „цвета“ и кой не“.

„Сега спряха поръчка… Да ти спрат милиони заради „недоразумение“, то това означава, че си некадърен. Дойдат ли Радев и социалистите една по една програмите падат“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

„Приказен град е Пловдив. Любимият ми град“, призна Борисов.“До Нова година ви гарантирам, че туроператорите няма да видят една стотинка заради това, че са толкова неграмотни в правенето на управленски неща, че са приели лобистки текст“, категоричен бе Борисов.

„Увеличение на цените на тока – 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, за която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата.

Цената на тока я изпуснаха в полза на разни бизнесмени. Цяла Европа пълни стадионите, а Пловдив ще ги затваря заради некадърността на Кацаров и Радев – точка. Даже ще играете на тъмно заради цената на тока.

Пламен Узунов и Копринков – тези пловдивски герой управляват държавата“, категоричен бе Борисов и допълни: „Радев уби Севера и Северозапада“.

„Всички бордове се увеличиха. Е, почтено ли е? А говориш за намаляване на администрацията. Това ли е промяната? Е, в живота като ти кажат, че си се променил, то обикновено е за лошо“, каза още бившият премиер.

„София трудно ще направи детска болница – много баби, хилаво дете, но в Пловдив може да стане.

Ако искат да продължи хаосът и да им пеят „Ние сме войници и сме си на своя пост“… то ще дойде това време, при това скоро.

Те унищожиха ваксинационния план, те уплашиха хората, а сега се сетиха да рекламират ваксините. Другите държави дори силово го наложиха – ако искаш да работиш, то се ваксинираш.

Сега при тия данни за коронавируса у нас ще ни затворят силово.

Целият зор на актуализацията на пенсиите е да кажат „Бойко даваше по 50 лева, а сега тия по 100″. Непочтеността е, че го направиха до Нова година“, ядоса се Борисов.

„Искахме да се броят разписките от изборите, а те какво направиха – назначиха си някакви 4 човека. Кой ще ги гледа тези? Аз на Рашков не вярва, на Радев не вярвам“, каза още бившият премиер и допълни: „Къде е тази съкровена мечта за честни избори на Рашков и Радев?“.