Демократичната общност отново се обединява в подкрепа за Стефан Радев

0
82
Димитър Сяров

Зад него застанаха СДС и партия КОД

Демократичната общност призова за подкрепа за Стефан Радев. Дни преди балотажа, областният председател на СДС в Сливен Дончо Дончев и Димитър Сяров от КОД декларираха още веднъж подкрепата си за кандидата на ГЕРБ.

Дончо Дончев заяви, че в неделя, 5 ноември, десният, демократичен вот трябва отново да се обедини и да подкрепи кандидатурата на Стефан Радев за трети управленски мандат.

„Безспорно Стефан Радев е човекът, който заслужава доверието на сливналии. Стефан Радев знае как се работи в полза на Сливен и хората в региона. Той доказа, че има експертността и визията за изход от критични ситуации и преодоля финансовите проблеми, които имаше общината“, каза Дончев.

Областният председател на СДС призова всички привърженици на СДС, както и всички сливналии да гласуват на 5 ноември с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев.

По-късно Консервативно обединение на десницата /КОД/ заяви отново категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това съобщи адвокат Димитър Сяров, който е областен председател на КОД.

„Аз още преди осем години подкрепих Стефан Радев, когато излезе за първи мандат. Тогава в качеството си на областен управител и представител на Реформаторския блок, дадохме подкрепата си за г-н Радев. Той оправда доверието ни. Показа с работата си, че тази подкрепа е била навременна и абсолютно оправда нашите очаквания. Днес като областен председател на Консервативно обединение на десницата и като човек, който активно се занимава с политика заявявам подкрепата си за Стефан Радев“, каза Димитър Сяров.

Той бе категоричен, че и в двата си мандата Стефан Радев по практичен и последователен начин е успял да подреди финансите на Общината. „Стефан Радев е единственият кмет на Сливен, който след демократичните промени в страната върна доверието на Европа към управлението на общината. Той върна достойнството на нашите съграждани – наследници на велики българи, родени в Сливен. Със своята експертиза и опит Радев преодоля най-големите кризи на града и общината. Сливен няма време за губене или връщане към останалите в миналото финансови проблеми, несигурност и изолация“, каза още Сяров.

„Уважаеми съграждани, подкрепете г-н Стефан Радев с номер 7 в неделя заради неговия професионализъм и отдаденост в полза на града и хората, които живеят тук“, призова Димитър Сяров.

За да се реализира амбициозната програма на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, гласувайте на 5 ноември с номер 7 в бюлетината.