Кирчо и Кокорчо се рекламират в нелегални магазини и заложни къщи в Ямбол

0
478
Голи мъже под плаката на Кирчо и Кокорчо в Ямбол.

Така „партията на промяната“ лъска имидж в ромската махала

Скандални снимки как Кирил Петков-Канадеца и Асен Василев-Кокорчо се рекламират от плакати в ромската махала в Ямбол изпратиха читатели на Breaking.bg.

На снимките се вижда как плакати на двойката Кирчо и Кокорчо греят на стъклата на нелегални магазини на ул. „Преслав“ в гетото на Ямбол. Които официално не работят. Смешното е, че под плаката на Кирчо и Кокорчо се кипри реклама на мъжко бельо. На друга снимка се виждат плакати на ПППП на заложни къщи в същия квартал.

Рекламират и в заложни къщи.

МВР на Рашков извършва акции срещу „купувачите на гласове“ предимно в заложни къщи в ромските махали. Лихварите от тези къщи държат в ръцете си личните карти на много от жителите на махалите и така осигуряват купен вот. Поне според официалните изявления на МВР. Интересно дали плакатите на „Продължаваме промяната“ са сложени точно там с цел купуване на гласове ? Това МВР на Рашков няма да ви го каже, защото е заето да мачка политическите противници на Румен Радев, а партията на Кирчо и Кокорчо е пропрезидентски проект, който да осигури лоби в следващия парламент.