Кирил Петков пак излъга. Уж щеше да спре кампанията си заради катастрофата, но „цъфна“ на предизборна агитация в Силистра

0
1616
Кирил Петков на предизборна среща в Силистра.

Публикации в социалните мрежи и снимки издадоха измамите му

Два дни след тежката катастрофа с джипа на НСО, в който се возеше Кирил Петков, край Варна при който загина човек, шефът на „Промяната“ бе хванат в поредна лъжа.

Вечерта след трагедията Кирил Петков обяви, че спира предизборната си кампания заради нея и ще се опита да помогне с каквото може на семейството на загиналия в катастрофата мъж. Вследствие на свирепия удар съпругата на жертвата е в кома във варнеска болница.

Това, както винаги се оказа поредната лъжа. Днес босът на ПП се оказа…на предизборна среща в Силистра. Това става ясно от пост в социалните мрежи на негов симпатизант и снимки от събитието.

Колкото и лъжи и манипулации да измислят „доброжелателите на Продължаваме Промяната, няма как да отнемат обичта на хората. Посещението на Кирил Петков в град Силистра бе изпълнено с вяра, доверие и оптимизъм“, написал фенът на „промяната“ Богомил Петков. И пуснал снимки от „събитието“, на които се вижда Кирил Петков с три фенки.