КОД в Сливен подкрепя още на първи тур Стефан Радев

0
41
Партия КОД подкрепя Стефан Радев

По категоричен начин и без съмнение той показа с работата си, че тази подкрепа е била навременна и абсолютно оправдава нашите очаквания, каза Димитър Сяров, председател на местната структура на партията

Партия КОД в Сливен подкрепя още на първи тур кандидата за кмет от ГЕРБ Стефан Радев. Това обяви адвокат Димитър Сяров, който е областен председател на Консервативно обединение на десницата /КОД/.

Сяров заяви, че КОД се явява със самостоятелна листа за общински съветници на местния вот в Сливен, но подкрепя мажоритарно кандидата на ГЕРБ Стефан Радев. „Още при кандидатирането на г-н Стефан Радев за първия му мандат, в качеството си на областен управител и представител на Реформаторския блок, дадохме подкрепата си за г-н Радев. По категоричен начин и без съмнение той показа с работата си, че тази подкрепа е била навременна и абсолютно оправдава нашите очаквания, каза Димитър Сяров. Той бе категоричен, че Стефан Радев по практичен и последователен начин е успял да подреди финансите на Общината.

„Г-н Радев получи много тежко наследство по отношение на финансовото състояние на Общината. През втория му мандат в страната преминахме през много кризи – икономическа, финансова и  COVID-криза. Всички общински дейности бяха изправени пред огромно изпитание. Но под управлението на Стефан Радев се запазиха всички общински дейности, защото освен личните си качества, кметът на Сливен успя да управлява правилно финансите на Общината. Затова съм дълбоко убеден, че г-н Радев трябва да продължи да управлява в следващия мандат и да получи подкрепата на местната общност“, каза още Сяров. Той призова жителите на Сливен и общината да подкрепят Стефан Радев на 29 октомври, защото е доказал, че може да се справя в кризисни ситуации.

Сяров припомни успехите по време на управлението на Стефан Радев – подобряване на транспортната инфраструктура, реализираните инфраструктурни проекти, облагородените жилищни райони, работата за изграждане на Индустриална зона, грижата за спортните клубове. „Човек, когато се занимава с политика, трябва да бъде обективен. Не е въпрос на его или на липса на политическа амбиция, а е въпрос на разум. Политическият разум ни подсказва, че Стефан Радев е най- правилният избор за развитието на града и общината“, заяви Димитър Сяров.

От своя страна Стефан Радев благодари за подкрепата, която е получавал през годините от десните хора в Сливен. „Сред хората в КОД виждам хора с различна експертиза и успешно присъствие в обществения живот на града ни. Надявам се да работим успешно и в Общинския съвет, за да правим добри неща за нашия град“, каза Стефан Радев.

За да се реализира амбициозната програма на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетината.