Корнелия Нинова съди шефката на БСП във Варна

0
568
Освен журналисти Нинова съди и съпартийци.

По нейно искане е запорирана сметката на Албена Шавел

Набезите на Корнелия Нинова върху сметките на нейни съпартийци и леви хора продължава с нова серия от запори, след катастрофата и на изборите. Този път жертва на приватизаторката на „Техноимпекс“, стана не кой да е, а червената активистка от Варна, Албена Шавел, съобщава сайтът BGreporter. Info.

Шавел е секретар на партийна организация на район „Одесос“ на БСП в морската столица.

Само месец преди изборите със същият копи-пейст иск, Нинова с типичната си жестокост, чрез запор преди да има решение и присъда на съда остави без средства доц. Татяна Буруджиева и журналиста Калина Андролова. А преди няколко години на „серийният запораджия“ стана жертва и сайта pogled.info.

Нинова има правна схема, която ползва умело и с една и съща процедура, подобно на телефонен измамник, да опитва да затваря устата на всеки инакомислещ.

Естествно, жалбата Нинова се позовава на „безсъние и тревожност“, като е и в останалите случаи.

И има защо да е тревожна вождицата, виждайки, че партията и се срива. Вместо обаче да впрегне сили и да се бие с ГЕРБ, за по-лесно Нинова води война с бедни и работещи за по-малко от 1000 лв., на месец социалисти. Социалната роля на Нинова се изчерпва явно в това да мачка под страх от запор, всеки който изказва мнение хвърлящо сянка върху образът и на „велик учител и вожд“!

Корнелия Нинова, явно не разбира, че дори да запорира цялата държава с похвати на лихвар от махалата, това няма да и донесе победа на изборите, нито ще спре критиката към нея.

Корнелия Нинова е завела дело срещу мен за обида и клевета. Съди ме, защото като социалист винаги съм заставала на страната на моята пртия БСП и на страната на лявата идея. Съди ме за вярата ми. Корнелия Нинова ме съди за непосилна за възможностите ми парична сума. Но аз няма да се предам! Другарки и другари, приятели, ще продължавам да се боря за идеите си и за свободата да ги отстоявам.

ОСТАВКА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА!

написа Албена Шавел