Само в Breaking.bg: Кирил Петков прецака Настимир за сметка на „Екзекутора с чадъра“ Рашков. Биткойните отстъпиха пред компроматите

0
736
Настимир по време на протестите.

Босът на „промяната“ избра да бъде депутат от 23-ти МИР-София и така Ананиев отпада от НС

На откриване на новото Народно събрание няма да можем да гледаме шкембето на Настимир Ананиев. Бившият другар на Меглена Кунева и Мая Манолова, прилепил се към „промяната“ ще гледа парламента отвън. Това стана ясно след като днес босът на „Промяната“ Кирил Петков е подал заявление, че ще влезе в НС от 23-ти МИР-София, а не от Перник, научи Breaking.bg. Петков бе водач в тези два района. Така Настимир Ананиев отпада от парламента за сметка на бившия вътрешен министър Бойко Рашков, който ще влезе като депутат, защото бе втори в листата в Перник след Петков.

Шкембето на Настимир стана хит в мрежата.

Босът на „промяната“ трябваше да избира между партийния номад Настимир Ананиев и „Екзекутора“ Рашков, бивш комунистически следовател и вътрешен министър, орезилил се с ареста на Бойко Борисов.

„Това бе избор между компроматите срещу Петков, с които Рашков явно разполага и биткойните, електрорен кеш, на Настимир Ананиев, пряко свързан с пирамидата „Нексо“, коментираха запознати.

Хората на Паскал и Живко Коцев подаряват на Бойко Рашков в дома му картина.

 

Явно бившият вътрешен министър има още доста снимки на „парапети“ и други компромати срещу Петков и останалите вождове на „промяната“ и затова е предпочетен пред Настимир Ананиев. Рашков отчаяно има нужда от депутатски имунитет заради скандалът „Пуделгейт“, в който от снимки се вижда другаруването му с контрабандисти, които се оказаха най-постоянните гости в кабинета му.

Последният ще трябва явно да се връща към предишните си другарки-Мая Манолова, с която се въргаляше по коридорите на бившия партиен дом и Меглена Кунева.

А журналистите, които ще отразяват работата на 50-то НС, трябва да бъдат подготвени поне с каски при опитите за интервюта с Бойко Рашков, който както се видя в края на предишния парламент умело владее бойни техники с чадър.