СДС Сливен заявява категорична подкрепа за Стефан Радев

0
30
Стефан Радев

Това пише в нарочна декларация Дончо Дончев, който е областен председател на СДС

СДС Сливен заявява категорична подкрепа за кандидата за кмет от ГЕРБ Стефан Радев. Това пише в нарочна декларация Дончо Дончев, който е областен председател на СДС.

В документа от партията призовават всички привърженици на СДС, както и всички сливналии, които не искат да бъдат подвеждани и градът да се превърне в инструмент за нечии лични интереси, реставрация на остарели модели и нови политически конструкции да гласуват на 29 октомври с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев. Ето и пълният текст на декларацията:

Уважаеми съграждани,

Скъпи привърженици на синята идея,

Всички знаете, че три десетилетия СДС е носител на демокрацията, принципите на свободна икономика и евроатлантически ценности. В Сливен ние донесохме промяната в първите години след 10 ноември, изправяйки се срещу нереформираните комунисти.

Днес СДС Сливен продължава да наблюдава опити за реставрация на старото, чрез няколко червени кандидатури и няколко листи от леви или “независими” кандидати. Вече неведнъж сме се убеждавали, че това не води до нищо добро града ни.

Затова твърдо вярваме, че десният, демократичен вот трябва да се обедини и отново да подкрепи кандидатурата на Стефан Радев за трети управленски мандат.

Кметът на Сливен успя да осъществи болезнени реформи и да преведе Общината през трудни периоди като пандемията от COVID и сложната, нестабилна ситуация в страната в последните години.

Ако трябва да използваме думите на президента Петър Стоянов – това е въпрос на цивилизационен избор.

Затова призоваваме всички привърженици на СДС, както и всички сливналии, които не искат да бъдат подвеждани и градът да се превърне в инструмент за нечии лични интереси, реставрация на остарели модели и нови политически конструкции – гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев!

Време е за обединен десен вот в името на Сливен!

Време е да продължаваме напред, а не да се връщаме назад!

Време е за победа на първи тур!

Време е да покажем силата на свободните хора!“

За да изберете Стефан Радев и младата листа на ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници.