Скандал! ПП-ДБ агитират хората в Троян с торбички със салам, лютеница и вафли, окачени на вратите им

0
847
Торбичките със салам, лютеница и вафли на промяната.

С това се опитват да ни купят да гласуваме за тях, казват възмутените хора

Троянци осъмнаха с предизборни торбички с хранителни продукти по вратите на къщите си, съобщава сайтът Троянпрес.

Получихме на електронната поща от наша читателка на име Валентина Тодорова снимки и текст към тях, на които се виждат окачени торбички с логото и номера на коалиция ПП-ДБ по вратите на хората. Торбичките са пълни с хранителни продукти – салам, лютеница, кашкавал и вафли, пишат от медията.

Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено ни пише Валентина Тодорова.

Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница“, пише още читателката ни.

От мейла получен от Валентина Тодорова става ясно, че торбичките с хранителни продукти са били слагани по вратите на къщите в квартал Попишка, община Троян.

Сигналът е подаден от наш читател и информацията е позована на написаното от него. Редакцията не носи отговорност за написаното от читателя. Готови сме във всеки един момент да публикуваме право на отговор на засегнатата страна!