Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани

0
27
Стефан Радев

Това става в третия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН“

Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани. Това става в третия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”, който е достъпен в официалния канал на Радев в YouTube, както и в профила му във Facebook. С това Радев продължава активната си комуникация с хората, които му пишат в социалните мрежи и дават своите предложения за надграждане на управленската програма в инициативата “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

В третия епизод на подкаста Стефан Радев разкрива още и защо икономическото развитие продължава да бъде сред основните приоритети пред Сливен, както и ще продължи ли общинската администрация балансираната данъчна политика.

Сред акцентите в епизода е и интервю с д-р Милена Ченкова- Дурева. Освен уважаван началник на Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, тя е и кандидат за общински съветник с преференция 108.

В епизода се обобщава и широката подкрепа, която кандидатът под номер 7 в бюлетината Стефан Радев получава от СДС Сливен, както и от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Епизодът на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е достъпен тук – https://www.youtube.com/watch?v=bcIoEiq8UxA

 

Сливналии може да продължат да задават своите въпроси към Стефан Радев в поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалната му Facebook страница.

Продължава да е отворена и опцията за допълване на  управленската програма на ГЕРБ Сливен – https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

Гласувайте за кмет на Сливен с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев.

Подкрепете кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с номер 7 в бюлетината.