Управлението на „промяната“: Новият кмет на „Илинден“ се скара на Фейсбук „мишките“ и „драскачите“, които го критикуват

0
293
Кметът клейми жителите на квартала, които му опонират.

Явно Емил Бранчевски отделя повече време на социалните мрежи, отколкото на работата си

„Тази жица виси така от неделя. На тротоара до 45то училище, където минават толкова деца всеки ден. Сигнали са подавани. Призовавам новата управа да се грижи с приоритет за децата!“.

Това е един от постовете във Фейсбук групата на столичния квартал „Света Троица“, които видимо вбесяват новия кмет на Район „Илинден“ Емил Бранчевски. И сега, той очевидно има достатъчно свободно време да чете и да пише активно в групите в социалните мрежи. Като комуникационна стратегия, кметът Бранчевски избира да обиди авторката, че драска, пише Трибюн.

„Това е квартална група за обсъждане на маловажни неща. Моля Ви, подавайте сигналите си на Столичен инспекторат и реакцията ще е светкавична. А не само да се драска, че няма реакция, което не е вярно!“, избухва той.

Малко по-рано кметският гняв е възпален и от друг потребителски пост за опасни дървета и стелещи се по уличното платно кабели.

Раюйон „Илинден“ е в окаяно състояние. СНИМКИ: ФЕЙСБУК

Жители на квартала обаче продължават да коментират ситуацията и след кметската намеса:

Явор Маслинков

Аз не виждам някой да пита защо дърветата падат… Хората питат защо 4 дни никой не се погрижи за падналите дървета. Очевидно нещо в организацията куца… и това не се отнася само за нашия квартал. Или това, че тротоарите бяха заледени 3 дни, добре че беше дъжда да им свърши работата. И разбирачите дето ще кажат, „що не ги изчисти ти“ или „що не взе щилката и сам да изрежеш дърветата“… няма нужда

Дилян Билянов

Стига с тези оправдания като си купите кола втора употреба и след две седмици се счупи, стария собственик ли ще чакате да я оправи? Все пак на всички нови кметове изказванията бяха: имаме готов екип почваме работа от ден първи…

Диана Стратиева

Крайно неадекватно изказване на новия кмет. След снега всичко е погром. Разбирам, че няма вина за метеорологичната обстановка, но вече няколко дни да нямаме достъп до входовете и до колите си от паднали дървета – при Иван не е било.