Въпреки клетвите на Бонев, Терзиев покани Бойко Борисов да обсъждат проекти за София от програмата на ГЕРБ

0
474
Писмото на Терзиев до Борисов.

Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 година

Въпреки клетвите на Борис Бонев, че ще търси подкрепа от всички без ГЕРБ, кметът Васил Терзиев е изпратил покана до лидера на партията Бойко Борисов на среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София. Това стана ясно от публикация във фейсбук на пиара на ГЕРБ Никола Николов, който публикува и поканата на кмета, изпратена тази вечер в 19,21 часа по имейл. Ето какво пише Никола Николов:

Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големия Петко Бочаров!

Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа.

Васил Терзиев изпрати лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София!?

Но това не е всичко! В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ!

Правилно сте прочели – в предизборната програма на ГЕРБ!

Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.

Чета и не вярвам на очите си ?Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на “Промяната” среща.

Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа