Шизофрения! Гошо от Видин, който лежеше пред централата на ГЕРБ за среща с Борисов, днес я атакува за оставки

0
1013
Времето, когато Гошо от Видин се хвалеше със снимка с Борисов.

Изгоненият за кражба на пари от партийната каса плашеше, че ще се запали, ако не види премиера

Георги Георгиев, известен като Гошо Тъпото от Видин, строши тъпомера днес, като се яви пред централата на партия ГЕРБ в София с искане за подаване на оставка, защото тя била „задкулисен властови център“, където се вземали важни решения за държавата.

Шефът на маргиналната организация БОЕЦ бе довел неколцина души, представени от обществените медии като десетки.

Изпълнението на Гошо от Видин е достойно за психиатър, защото този човек страда от тежка шизофрения.

Георгиев е член на ГЕРБ, кандидат за депутат от партията, изловен, че краде пари от партийната каса в кв. „Дунавци“ и изключен от организацията.

Тогава Гошо пише огнени писма до лидера Бойко Борисов, в които му се кълне във вярност. Нещо повече Георги Георгиев пристига в София и ляга на една пейка пред централата на партията, тогава според него тя не е „задкулисен властови център“, с искане Бойко Борисов да го приеме незабавно. Тогава не е и помислял да му иска оставката, напротив. Даже после пуска снимка от срещата с лидера на партията, за да се хвали.

Гошо от Видин дори плаши със самозапалване, ако не му бъде уредена среща с Борисов и не го възстановят веднага в любимата му партия ГЕРБ.

След като това не става, Георгиев се обръща на 360 градуса и става яростен противник на ГЕРБ и Борисов и тяхната „мафия“, на която се кълне дни преди това във вярност.

Самият Гошо се хвали в социалните мрежи със снимка от срещите му с банкера беглец Цветан Василев в Белград. Вероятно оттам идва „мотивировката“ за политическия хамелеон от БОЕЦ. Той е разследван за побой над журналисти от „Канал 3“, дръзнали да го попитат откъде се финансира неговата маргинална организация и самият той.

Срещата на Гошо с Цветан Василев

С изпълненията си пред централата на ГЕРБ, явно забравил как е лежал на пейка до нея преди няколко години, Георгиев прави впечатление на психически болен човек, който има нужда от лекарска помощ и то незабавно.