Борисов и ГЕРБ с пълна подкрепа за Украйна

0
165
Борисов на среща с общински съветници от Киев.

Срещнаха се с общински съветници от Киев

Ръководството на ГЕРБ се срещна с общински съветнички от Киев, за да изрази пълната подкрепа на партията за Украйна. Това съобщи в социалните мрежи лидерът на младежите от ГЕРБ Георг Георгиев. Ето какво написа той:

Днес взех участие в среща на лидера на Политическа Партия ГЕРБ Бойко Борисов с Ирина Шатолина и Динара Хабибулаева, представители на „Европейска солидарност“. Динара, която е общински съветник в Киев и нейната колежка, пристигнаха в София, за да вземат участие в провеждащия се у нас Зимен университет на Организацията на европейските студенти демократи „European Democrat Students“.

По време на срещата, в която участие взеха още зам.-председателят на партията Даниел Митов, членът на ИК на ГЕРБ Деница Сачева и представители на Младежи ГЕРБ, Ирина и Динара споделиха с нас за ситуацията, в която се намира страната им, разказвайки от първо лице за ужасите на войната – разрушенията и последиците за цивилното население, които тя нанася.

Г-н Борисов изрази за пореден път солидарността си и заяви, че ГЕРБ ще подкрепи всички усилия на българската държава за оказване на пълна подкрепа за нашите партньори в Украйна.