Хванаха пожарникар с наркотици

Действано е по сигнал, че се занимава с наркоразпространение в крайдунавския град

0
230
наркотици
Снимка: архив

Огнеборецът карал дрогиран автомобилът си 

Агенти на Дирекция „Вътрешна сигурност“-МВР задържаха пожарникар от Видин за разпространение на дрога. Това съобщиха за Breaking.bg информирани.

Огнеборецът от видинската пожарна е задържан снощи в автомобила си. Действано е по сигнал, че пожарникарят се занимава с наркоразпространение в крайдунавския град. В автомобила му и в самия него са открити общо 400 гр- наркотици- марихуана и амфетамини.

На всичкото отгоре служителят на реда е карал дрогиран, съобщиха информирани.

Наркотиците били разпределени в отделни пакети и поставени между двете предни седалки на колата. Отделно, при претърсването на автомобила, в отделението за багаж на вратата от страна на шофьора, били открити 0.56 гр. амфетамини в пластмасова кутийка, съобщиха от прокуратурата.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Видин. Образувано е досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотици, с първото действие на което са извършени обиск, претърсване и изземване. Предстои внасянето на протоколите за тези процесуално-следствени действия за одобрение от съда.