Делян Добрев до Слави Трифонов: За разлика от вас не съм гласувал за Асен Василев и не съм подкрепил нито един негов бюджет

0
167
Делян Добрев

С вашите гласове той стана финансов министър. Ето това е лицемерие

Делян Добрев, фейсбук

ПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВ

Уважаеми г-н Трифонов,

Благодаря Ви за писмото! С Вас не се познаваме, но етикетът изисква да Ви отговоря.

Ще започна с лицемерието, г-н Трифонов…

Първо, не съм гласувал никога за Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове, той стана финансов министър. Ето това е лицемерие.

Второ, не съм подкрепил нито един бюджет на Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове той изтегли първите си милиарди. Ето това също е лицемерие.

Трето, не аз, а Вие вкарахте Асен Василев в политиката. Ако бяхте проявили кураж/мъжество да предложите на НС проектокабинета с премиер Николай Василев, щяхте да имате кабинет на малцинството, а децата на България нямаше да заборчляват с милиарди. Асен Василев и Кирил Петков щяха още да търкат изтривалката пред кабинета на Румен Радев и да викат „С Вас сме, г-н Президент“. Това не знам дали е лицемерие, но е онази приказка с косъма в очите на другите и гредата във Вашите.

И все пак мнението ни за бюджета съвпада! Не разбирате или не искате да разберете, но аз разполагам с един глас – моя си. Давам всичко от себе си да спечеля на своя страна ръковоството на моята партия и гласовете на ГЕРБ-СДС, но не успявам. Ако сте искрен, опитайте и Вие! Сигурен съм, че имате телефона на Бойко Борисов. А не пречи да звъннете и на Делян Пеевски.

С уважение,

Делян Добрев

P. S. Нещо лично – Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Поздрав!