Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов и Емануил Йорданов

0
72
Иван Гешев Снимка: Tribune

Очаквам вменяемостта на Славов да бъде изследвана чрез  психиатрична експертиза в хода на съдебното производство, пише Гешев

Бившият главен прокурор Иван Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов. Това стана ясно от позиция на неговото Движение „Справедливост за България“, разпространена до медии.

Ето я и цялата позиция:

„Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу „Граждански блок“ и мен персонално означава, че политическият боклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото.

Днес заявявам, че ще предам на съд за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки следващ лъжец. Въпреки че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и значението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана чрез съдебно- психиатрична експертиза в хода на съдебното производство.

Според генерал Патън, ако се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, нека се търкалят на воля. Тъжното е, че ни управлява политически отпадък, който превръща държавността ни в руини. Затова, за да оцелеем като нация и държава, трябва да ги изхвърлим на бунището на историята.“