ИТН иска излизане от политическата криза с експертен кабинет и ясно утвърдени цели

0
79
Павела Митова

Разговорите не трябва да бъдат базирани върху личности, а върху реални проблеми, каза кандидат-депутатката Павела Митова

Излизане от политическата криза с експертен кабинет и ясно утвърдени цели – това искаме от „Има такъв народ“. Доста широк коалиционен пакет от идеи трябва да съставлява едно взаимно контролирано управление. Разговорите не трябва да бъдат базирани върху личности, а върху реални проблеми. Това каза кандидат-депутатът от „Има такъв народ“ Павела Митова в студиото на „Денят на живо“.

По думите ѝ, щом „Възраждане“ има кандидати на евроизборите, вероятно имат евроатлантически ценности. „Пътят на България е като партньор в ЕС и НАТО. Хубаво е политическите фигури предварително да изложат идеите си за европейското бъдеще“, посочи Митова.

Според нея е възможно в рамките на три месеца да не се попълнят липсите във Фонд „Сигурност“. „Предложението за такса мощност – електроенергията за бита да се изчислява като тази за небитовите потребители, ще вдигне цените. Надявам се това да не бъде одобрено, защото е в полза само на ERP-тата“, смята тя.