Не мога да си представя нещо по-ново, по-свежо и по-неопетнено от обвързан с целия престъпен преход комунистически следовател

0
322
Рашков на почерпка с Манолова.

Това е водещата фигура на „промяната“

 

Кристиян Шкварек, фейсбук

Кристиян Шкварек

Започва дебатът по Btv тази сутрин, водещият задава конкретен въпрос на Даниел Лорер какво са свършили през последните 6 месеца на власт.

Лорер отбива въпроса и от първото си изречение в предаването заявява: „Здравейте, бих искал да открия дискусията днес с ясната заявка, че това са избори между старото и новото!“ После на няколко пъти повтори, че битката е между старите и новите политици, като ПП представляват новите, младите и неопетнените от прехода.

„Знаме“ на ПП и управлението им, водеща фигура и водач на листата им за Перник е:

Бойко Илиев Рашков

67 годишен

От 1981-1992 комунистически следовател, участвал в репресиите над протестиращите и опозицията през 1989-та. (потърсете „Евгений Михайлов за Бойко Рашков“)

В периода 1995 до 2001 г. директор на Националната следствена служба. Това е по време на пика на „мутренските времена“, пълното беззаконие и срастване на органите на реда с организираната престъпност. По същото време започва да придобива огромния си брой имоти, които към 2021-ва наброяват 19.

През 2001 г. е избран за депутат от БСП. БСП също са символ на младото, новото, некорумпираното…

Член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, до 2005 г.

От 2005 г до 2008 г е ръководител на отдел в Националната следствена служба, с достъп до класифицирана информация.

От януари 2008 г. до май 2009 г. е заместник-министър на правосъдието.

От юни 2009 г. до ноември 2009 г е председател на Национално бюро за контрол на специални разузнавателни средства. Общо взето човекът, който подслушва и записва в държавата.

От 2009 г. до 2013 г. е следовател в НСС, но от 2013 г. до 2018 е отново председател на Национално бюро за контрол на специални разузнавателни средства.

Не мога да си представя нещо по-ново, по-свежо и по-неопетнено от обвързан с целия престъпен преход комунистически следовател като водеща фигура на партията ви.