Полицията издирва 24-годишен мъж

0
69
Станислав Станчев Снимка: БТВ

В неизвестност е вече трети ден

Полицията издирва 24-годишен мъж от пловдивското село Трилистник, който е в неизвестност вече трети ден. Обявен е за общодържавно издирване.

Станислав Станчев живее на квартира в Пловдив в район „Южен“ от няколко месеца със свои приятели. Именно те го обявяват за издирване.

Видян е последно в петък сутринта, докато говорел със свой приятел.

Кметът на Трилистник потвърди издирването на Станислав. Младежът е изгубил майка си преди години, отгледан е от баба си и дядо си. Дядо му обаче е починал, а баба му работи в чужбина.

Единственият близък на Станислав е неговият баща, според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения.

Приятелите му го търсят на различни места, включително на такива, които обичайно не посещава. До този момент от него няма никаква следа.

През последните месеци Станислав е работил в стъкларския завод в Пловдив, но е напуснал и си е търсел нова работа.

„В събота сутринта в 6:45 часа беше последната ми връзка със Станислав. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва – без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките. Ние приятелите сме си най-близки с него“, сподели пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав.