Детето от Стрелча е планирало самоубийството си

За града тръгва екип от психолози да работи с почерненото семейство

0
107
цветанов
Румяна Арнаудова

Оставило видеосъобщение за родителите си в мобилния си телефон

Искам да кажа, че категорично не е налице убийство. Вчерашните версии за инцидент са нещастен случай или самоубийство. В късните часове на вчерашния ден разследващите се обадиха да кажат, че категорично се касае за самоубийство.

Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова в ефира на bTV. В телефона му има доказателства, че то е решило да слоОставило видеосъобщение за родителите си в мобилния си телефонжи край на живота си. Записал ги е в своя телефон няколко часа преди инцидента и те са предназначени за неговото семейство“, уточни тя и отказа да даде повече подробности.

„Не бива родителите да разбират от телевизията какво съдържат тези видеосъобщения“, каза още тя. По думите и в момента се изяснява дали детето само е взело решението или е било подтикнато от другиго.

„Утре за Стрелча заминава екип от психолози, с тяхна помощ ще се опитаме да разберем какво се е случило“, съобщи Арнаудова. По какъв начин детето се е добрало до това оръжие към този момент за нас е загадка“, каза още тя.