Издирваният заради шесторното убийство още се крие край Луково

Може да е въоръжен и опасен, предупреждават от МВР

0
176
убиец
Росен Ангелов

В търсенето му се включиха отряд „Кобра“ и армейски командоси

Издирваният втори ден за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов се намира още в горите край вилна зона Луково. Това сочат полицейските данни към момента, научи Breaking.bg. Затова и търсенето му продължава в този район и към момента.

По разпореждане на премиера Борисов днес в издирването на въоръжения и опасен, според полицията, убиец, са включени командоси от специалните сили на българската армия, отряда „Кобра“ на СДВР и жандармерия.

Това е решено на съвещание в СДВР с участието на премиера Бойко Борисов. „Гранична полиция“ пък ще предостави високопроходими джипове, за помогне на полицията в издирването.

Органите на реда апелират хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, да подадат сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност. Има вероятност той да е въоръжен и опасен.

Росен Ангелов наскоро се е завърнал от чужбина, като за него се знае, че е добър планинар. Вчера цял ден продължи операцията в горите около Луково, което е на 15-тина километра от Нови Искър с металотърсачи, екипи на специализираните полицейски части, хеликоптер и тежки машини.