Намериха мъртъв мъжът, убил съпругата си в Ботевград

Жертвата имала извънбрачна връзка

0
237
ботевград
Убийството бе извършено пред шивашкото ателие на жената. СНИМКА: botevgrad.com

Самоубил се е с ловната си пушка в жилището им

Мъжът, който уби жена си в Ботевград вчера, е намерен мъртъв в семейното им жилище, съобщи Нова телевизия. Той се е самоубил с ловното си оръжие, което е притежавал законно.

Жертвата е 37-годишната Камелия Аярова, а извършителят – съпругът ѝ Любомир Аяров, на 42 години. Убийството е станало на публично място и пред свидетели. Основният мотив е ревност, според неофициална информация Камелия е имала извънбрачна връзка от години.

Семейството има две деца. До момента на престъплението в полицията не е имало жалби за проблеми или агресия в дома им. Свидетел на убийството, станало пред шивашкото ателие на Аярова, е станала една ог дъщерите.

Процесуално-следствените действия продължиха през нощта, и през днешния ден ще продължат. Това съобщи късно снощи на пресконференция окръжният прокурор Наталия Николова. След сигнала за жена в безпомощно състояние в ЖК „Васил Левски“, подаден към 17,30 часа, на място незабавно е изпратен полицейски патрул. Установена и смъртта на жената. Веднага са изградени контролно-пропусквателни пунктове на изходите и входовете на града с цел недопускане бягството на извършителя. Установен е автомобилът, с който той се е оттеглил. Мъжът е намушкал с нож съпругата си във врата.