Откритите край Негован жертви на убийство не са в базите данни на МВР

0
149
Снимка: архив

Полицията призова хората да дадат информация за изчезнали техни съседи и близки

Откритите край Негован застреляни мъж и жена не са в базата данни на МВР за издирвани хора през изминалите два месеца назад, съобщава БНР. И днес продължават експертизите по случая.

МВР търси съдействието на гражданите при разследването на двойното убийство. От полицията апелират към хората да подават информация, ако имат такава за изчезнали техни съседи или близки. По информация на разследващите откритият убит мъж е на видима възраст между 65-75 години, а жената между 45 и 55 години. Анонимността на хората е гарантирана обясниха от вътрешното министерство.

Полицията е проверила дали намереният в района портфейл с лична карта и ключове от кола е на някоя от жертвите, но разследването е отхвърлило тази възможност. Проверено е дали и двамата убити не са чужди граждани, като дори е работено по версията за нелегално пребиваващи у нас хора. И тази възможност също е отхвърлена.

В момента разследващите преглеждат базата данни на МВР за изчезнали хора преди три и повече месеца, за да проверят дали някои от профилите там би съвпаднал с този на намерените застреляни мъж и жена. От полицията категорично опровергаха появилата се информация, че е открито тяло и на трети убит човек.

Работи се по абсолютно всички версии.