България е получила потвърждение за убийството на Красимир Каменов-Къро

0
1654
Снимка: Интерпол

Освен него е застреляна жената, с която той живее на семейни начала, а не официалната му съпруга Светлана

България е получила официално от властите в ЮАР информация, която потвърждава убийството на издирвания с червена бюлетина бос от организираната престъпност Красимир Каменов-Къро, научи Breaking.bg. Очаква се Министерство на външните работи да излезе с официална информация. Според националните телевизии БТВ, БНТ и Нова Къро е убит тази сутрин след нападение в дома му. Според едната медия в Кейптаун, според другата в Претория.

При атака на къщата им са убити той и  жената, с която живее на семейни начала и има три деца от нея. Това не е официалната му съпруга Светлана Каменова, която движеше неговият бизнес в България. Двамата са разделени от близо 2 години. Твърди се, че са убити още бодигард и една от дъщерите им.

Бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

Той е обвиняем в подбудителството на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян в столичния квартал „Лозенец“ миналата година.