Намерената в багажник жена оставила бележка с името на мъжа, от когото се страхува

0
68
Снимка: архив/24 часа

Колега на убитата е арестуван

Няколко дни столичната полиция е следила мъжа, задържан за убийството на бившата си приятелка. 32-годишната жена бе открита в багажника на кола вчера в София.

Тя била подадена като изчезнала на 4 април. Още тогава от полицията започнали да следят мъжа, преди вчера да го арестуват. По неофициална информация двамата са били колеги. Работели в един от телекомите. Имали и връзка, преди да се разделят. Жената не е подавала сигнали за насилие към мъжа, преди да бъде открита мъртва, пише „24 часа“.

Тя е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пишело, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек, съобщава bTV.

По непотвърдена информация за последно жената е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

На камерите се вижда как тя шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София.

Заподозреният е задържан на метростанция „Ломско шосе“. Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за служител на МО.