Полицаят с подпалената кола в Галиче: Подозирам, че причината е сигнал за поголовна сеч

0
118
СНИМКА: Фейсбук/Пламен Денов

Пламен Денов публикува пост във фейсбук за случая

„Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история?”, написа в профила си във фейсбук полицаят от РУ на АЕЦ „Козлодуй” Пламен Денов, чиято кола бе подпалена умишлено и изгоря напълно вчера през нощта пред дома му във врачанското село Галиче.

Според Денов палежът вероятно е следствие от това, че е подал уж анонимен сигнал на тел. 112 за фирма, която извършва поголовна сеч в землището на Галиче.

„Знам, ще има коментари от сорта „къде си вреш гегата”, но това са казвали и хорицата през петте века робство, пише още Пламен Денов. – За това на тези хорица ще кажа само да са живи и здрави! Аз съм полицай и въпреки това ми се случиха тези неща. Това е, защото в селото има страх, в общината и в областта има страх, но най-лошото е, че в цялата държава има страх! Страх да се посегне на „наш човек”, страх да отстояваш правото си, страх да си и кажеш мнението и, страхът да си човек! Някой идва пали, насилва или убива и след това всичко приключва с „неизвестен извършител”, а след това и поговорката „Всяко чудо за три дни”!