Само в Breaking.bg: Жена магистрат е заплашена със заливане с киселина заради разследването срещу Къро

0
531
Списъкът с магистрати и полицаи, които трябва да бъдат отстранени.
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

Информацията, че боса от ЮАР искал да убива Иво Прокопиев дошла от американското посолство

Стефан Ташев

Дама магистрат е заплашена със заливане с киселина заради разследването срещу Красимир Каменов-Къро и негови приближени, научи Breaking.bg от източници от Министерство на правосъдието.

Заплахата е отправена от Дилиян Георгиев, задържан по разследването, който за разлика от другия Антон Иванов-Тони Парфюма, не е успял да избяга в чужбина.

ГЕРБ/СДС

Дамата в момента е под закрилата на Главна дирекция „Охрана“ към Министерство на правосъдието.

Нейното име също е било в списъка на прокурори, следователи и съдии наречен „Вредители, които трябва да бъдат отстранени“, намерен при обиска в дома на Георгиев.

Групата на Къро е разследвана от есента на миналата година заради убийството на Любомир Иванов-Любо Полицая миналата година. Тогава разследването се натъква на шокиращите записи, свързващи ПП-ДБ с организираната престъпност. В които Къро ги нарича моите хора.

Пак през миналата година в МВР се получава сигнал от американското посолство, че Каменов се кани да убие Иво Прокопиев. Затова на собственика на „Икономедия“ е сложена полицейска охрана, като почти година пред дома му стои патрулен автомобил.