Защо никой не се лекува при Мангъров и обслужващата Слави Трифонов Антония Първанова ?

0
7901
Снимка: Pixabay

Колко пари взеха Нинова и останалите социалисти, за да се пишат болни от коронавирус ?

Иван Михайлов

Странна работа. Корнелия Нинова е във ВМА с коронавирус. Там, казват, в тежко състояние се намира и дясната ръка на Румен Радев Димитър Стоянов, известен като Митко Есемеса.

Там са още и куп генерали от ВВС и Сухопътни войски, делили софра с президента, който две седмици отказваше да се карантинира, защото бил в цветущо здраве. И щял да си „следва програмата“. Сега обкръжението му следва „програмата“ във военна болница.

Всички при „омразния“ ген. Мутафчийски. С който се гавреха три месеца. Наричаха го „обикновен коремен хирург“ дето не разбирал нищо от вируси. Слуга на Борисов и т.н. Пращаха му някакви дебили от телевизията на Слави, да го провокират и осмиват. Държаха му сметка. Нинова му задаваше въпроси. Плащаха на тролове в интернет да му правят колажи и да обясняват, че коронавирус няма, а „Бойко иска да открадне едни 50 милиона евро“.

А депутатите социалисти демонстративно отказваха да носят маски в парламента. Щото били „за да мълчим“. И сега бегом във ВМА. За обикновените хора места няма, но за Нинова и останалите има.

Защо не отидохте да се лекувате при доц. Мангъров ? Нали той е „знаменосецът“ на борбата срещу Националния оперативен щаб, срещу Борисов и „мафията“, която иска да ни затвори, фалира, да ни запуши устата. Да ни спре протестите.

Или при Антония Първанова, обслужваща Слави Трифонов ? Интересно. Как пък нито един не написа, че е излекуван от Мангъров и Първанова ? Със стаден имунитет, облъчване на слънчеви лъчи, две ракийки, чайче, супичка и чесън. А и никакви маски. Както стана ясно от официалното изявление на шефката на Инфекциозна болница нейният подчинен Мангъров никога не е стъпвал в ковид сектор, не е бил на първа линия, не е виждал заразен. Говори наизуст. Прави политическа реклама на Румен Петков, който го развежда из страната, за да обяснява на хората, че ковид-19 е един обикновен грип. Докато в болниците умират хора. Всеки ден. А колегите на Мангъров изнемогват.

Същата е и персоната Антония Първанова. Тя работи за Слави Трифонов. В официалната и биография пише, че е завършила медицина, била педиатър, после станала експерт по „обществено здраве“ и „здравни политики“. Занимавала се с ин витро процедури.

Първанова нищо не разбира от вирусология, заразни и паразитни болести. Беше снимана от една медия как пазарува с маска, нищо, че в телевизията на Слави громи маските, щаба и всичко останало. Поредният шарлатанин. Та въпросните двама манипулират хората с цел политическа самореклама.

Бъдете спокойни, Първанова и Мангъров ще намерят място в партийни листи. Не ги мислете. Мислете с главите си. Защото заради тези измамници умират хора, а здравната система е почти в колапс.

Каква ирония на съдбата. Нинова и червените тролове разпространяваха в интернет лъжи от сорта: „Един приятел сподели, че дават на циганите по 1800 лева, за да се пишат болни от Ковид-19. За да може Бойко да открадне едни 50 милиона лева“.

Как нарочно пишат всички починали хора жертви на коронавируса.

И сега същите тичат във ВМА, за да си спасяват живота. Ако вярваме на опорките на червените тролове ще питаме колко пари са взели Корнелия, Митко Есемеса и останалите социалисти, за да се пишат болни ? Какво ще правят лумпените, които горят маски пред Президентството, ако се разболеят ? Въпреки, че не вярват в коронавируса ? Или техните ментори от Отровното трио, които демонстративно не носят маски.

Ще хукнат във ВМА, разбира се. И ще се оплакват как правителството не прави нищо, за да се справим с пандемията, която до вчера отричаха. Пак ще повторя, ваденето на политически дивиденти от коронавируса е престъпление, защото заради това умират хора. Наистина е престъпление.