Антивирусно (В помощ на интернет троловете)

0
1252
Рептилите са сред нас. Пазете се.

Изпитвате ли “Стокхолмски синдром” от липсата на Мангъров и сие ?

Тодор Александров

Вижда се светлина в края на тунела, заболелите намаляват. Това обяви зам.-шефът на Националния оперативен щаб проф. Тодор Кантарджиев. Мерките почти паднаха, няма ограничения, животът у нас и в Европа се връща към нормалните норми. Преминахме през пандемията от короновирус с успех и малко жертви.

Налага се мрънкачите от социалните мрежи и обикновените тролове, които по цял ден пишат гневни статуси срещу заплащане, да сменят “оръжията” си, защото остаряха. А и могат да останат без заплащане. Жертви на пандемията.

Затова да им помогнем малко.

Основната теза- “бързите” тестове, които управляващите не искат да направят, защото ги е страх от хората, предъвкана през последните три месеца, вече не е актуална. Ако забелязвате никой вече не говори за “бързи тестове”. Изчезнаха някъде и тарикатите, които искаха да тестват цялото население на родината на стадиони, зали, училища и т.н, срещу скромните половин милиард лева. Така, че уважаеми тролове, не пишете за бързите тестове. Няма да сте актуални и няма да ви лайкват.

Фейкът, че това е само някакъв дребен грип, също падна. Не е на мода вече и любимата тема-как в България умират много повече хора от катастрофи, инфаркти и инсулти отколкото от коронавирус. Социалната изолация също. Оня див копнеж по Витоша, паркове, градинки, кръчми, бира пред блока е демоде.

На 14 май дълго пробутваната мантра-правителството ни изолира, защото го е страх от протести, също пропадна. Справка протеста на “Възраждане” и останалата сбирщина-1000 човека, пряко сили. На 15 и 16 май-20 човека.

Стадният имунитет” и неговият гуру доц. Мангъров също паднаха. Така преминава световната слава. Мангъров вече не го канят никъде, докато в разгара на кризата чупеше рекорди-участие в пет телевизии и няколко радиа на ден, плюс интервюта по телефона.

Предполагам повечето българи изпитват “Стокхолмски синдром” по доцента. Какво да се прави, Васил Божков-Черепа го измести от екрана.

Затова, уважаеми мрънкачи и тролове, ориентирайте се към икономическите мерки за справяне с кризата.

Първите опити се оказаха неуспешни. Докато умело разпространявахте мълнията “Пада ДДС за кръчми и хотели, но не и за книги и учебници”, те пък взеха, че свалиха данъка и за книжнината.

Другата мантра-Защо отварят моловете, а не училищата и университетите също не сработи. Затова ориентирайте хейта към туризма, морето и неговите трудови хора.

Вече разбрахме, че искате да отидете в Гърция, а властта ви пречи. За Турция пък да не говорим. За Малдивите не знам, нямам информация.

Кадрите от плажовете в Гърция от вчера не са насърчителни. Строги мерки, дистанция и т.н. Това ако се въведе в България какъв хейт ще падне. Затова се насочете натам.

Има време, сезонът по нашето море ще започне след две седмици. Разкази на фалирали хотелиери и собственици на ресторанти, които не могат да продават кафе по 5 лева и бира за 10 лв.

Може да пробвате вечната тема-пътят до морето и задръстванията. Преди пречеха КПП-тата, сега ще пречат ремонтите. А заради тях хората ще стоят в колони и може да се заразят от коронавирус, какъвто според вас няма.

Футболните мачове са друга благодатна тема. Първенството в България се подновява пред празни трибуни. То, не че преди вируса на стадионите имаше повече от 1000 души, ама може да се пише.

Хора, които не са стъпвали в музей през живота си, могат да наострят перото по тази тема. За театрите също, а операта къде забравихме ? А оперетата ? О и библиотеките. Има хляб в тази работа. Ето примерно заглавие: Защо отварят кръчми и молове, а библиотеките и операта не ?

Сауните и СПА-центровете не са отворени. За къде без СПА? Загинахме. Може би пропускам нещо? Ами даааа. Дискотеките. Как без дискотеки ? Подходящо е да се направят интервюта с наркодилъри, които да признаят, че кризата ги е оставила на улицата и са фалирали заради неработещи дискотеки. Особено по морето. Производителите на фалшив алкохол в бидони са едни от най-поразените от коронаепидемията. По същата причина. Трябва да им се помогне. Има доста потенциал.

Друга гореща тема-абитуриентските балове. Злодеите, дето ги провалиха, трябва да понесат своята отговорност. Защо отварят кръчми и хотели, а отмениха баловете на децата ? Хотелиерите и ресторантьорите в Банско и Черноморието могат да се оплачат, че липсата на балове им е съсипала бизнеса.  И не могат да печелят от петорните надценки за абитуриенти. Актуално е да се пише за ваксини срещу короната. Може да се направи материал как екип около президента Румен Радев и неговите съветници са измислили ваксина. Нооо правителството, управляващите и други злодеи, я крият, за да убият българският народ. Това ще се пласира добре във фейсбук групите от типа „Аз обичам президента Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов“.

Преориентация трябва и за русофилските тролове. Военните “лекари” на Москва си тръгнаха тихомълком и без фанфари от Италия. Няма знамена, руски пляски и цветя. То малко неудобно, когато държавата ти се гърчи от по 20 000 заразени на ден, да оказваш “братска помощ” в чужбина. Може да се доразвие темата-пациенти оздравяват след среща с президента Владимир Владимирович Путин. Или, заради социалната изолация, с негова икона. Или предпазен шлем, носен от Путин, твори чудеса и лекува болни в църква във Владивосток например. А другите икони плачат с червени сълзи.

Да се поднови и темата как Русия първа е изработила ваксина, която трепе коронавируса за секунди.

5 G-мрежата, чипа, Бил Гейтс, ваксините, илюминатите и рептилите остават като пропаганда до второ нареждане. Успех!