Докога ще продължава този терор и тази свинщина по софийските улици?

0
2385
Протестъри нападат полицията пред сградата на МС. СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Отказвам да плащам данъци. И аз имам права, не само протестиращите

Иван Михайлов

Шепа озверели от омраза лумпени обикалят София, трошат офиси, хвърлят боклуци, замерят исторически сгради с яйца, затварят ключови булеварди. След тях остават купища бутилки, смрад и мръсотия.

Това се повтаря вече четири месеца. И то във време на пандемия.

В неделя под светлините на десетки камери, фотоапарати и мобилни телефони шест човека чупеха прозорците на офиса на ГЕРБ на бул. „Дондуков“. Днес същите заринаха с боклуци входа на Министерството на труда и социалната политика. Преди това хвърляха бомбички и димки пред Министерски съвет и разбира се блокираха движението. Преди това нападнаха офиса на ВМРО, а цяло лято замеряха с яйца исторически сгради в центъра на София.

Всичко това пред безучастния поглед на полицията.

До кога ще продължава този терор и тази свинщина по софийските улици ? Докога шепа озверели лумпени, настройвани и насочвани от жадни за власт хора като Мая Манолова, ще продължават да трошат и блокират каквото им скимне? И винаги ще им се разминава.

Те с имунитет ли са ? Има ги на снимки, на видеоклипове. Знаят се поименно кои са и какво вършат. Те сами се хвалят с подвизите си в социалните мрежи.

Може би защото са сигурни, че никой няма да ги пипне с пръст.

Клетият софиянец трябва да е човек стоик, с паранормални способности, за да предугажда къде 10 лупмена на Мая Манолова, Копейкин и Гошо Тъпото ще му блокират булеварда и ще му провалят работата за която е тръгнал.

Когато им скимне. А полицията гледа тъпо. Колко от тези „протести“ са разрешени ? Кой от Столична община дава разрешение за подобни свинщини и защо ?

И защо двумилионна София трябва да е заложник на 50 човека, които са си въобразили, че могат да си правят каквото искат по улиците на града ?

За какво плащаме местни данъци? За какво плащаме данъци на държавата, за да хрантутим полицаи, които стоят с ръце в джобовете и гледат как се троши имущество ? И как се блокират улици. А, забравих, че и полицаите имат претенции за заплати и протестират за 30% увеличение. За останалите по 10%, за тях 30%.

Къде го има това в Европа ? В коя „бяла държава“ ?

Властта не иска да влиза в конфликт с протестиращите и ги оставя да си правят каквото си искат. Родил съм се в София и в София живея.

Отказвам да бъда заложник на 50 лумпена, които държат града в ръцете си. Лятото докато се напиваха на блокирания „Орлов мост“ сред скари и палатки и сега, когато обикалят по улиците и трошат наред. Или нападат хора пред БНТ, които не им харесват.

Това не е демокрация, това е анархия. Отказвам да съм потърпевш заради политическите мераци на Мая Манолова, Копейкин, Румен Запалката, Христо Лодкаря и цялата останала платена от тях сволоч. На Черепа, Боец и Цветан Василев. И всичко това в условията на пандемия, претъпкани болници и по 100 починали на ден от Ковид-19.

Отказвам да плащам местни данъци на Столична община докато не се вземат адекватни мерки. Отказвам да плащам и данъци на държавата докато тя не измете тези лумпени от софийските улици. И докато не разбере, че аз и два милиона софиянци имаме също права, а не само протестиращите.