Здравейте дебили от страната Аномалия

0
2152
президент
Иво Христов

Червените аристократи ви се подиграват

Стефан Ташев

Здравейте българи-дебили от страната Аномалия.  Че сме такива разбрахме след важно интервю на стратега на президента Румен Радев и новоизлюпен евродепутат Иво Христов по Би Ти Ви тази сутрин. Обиденият на народа червен аристократ нарече България “страна аномалия”, защото не избрала БСП-то на първо място. Друг червен аристократ, депутат от левицата и негов съименник преди половин година заяви, че българите са “80 % дебили”.

Аве българи-дебили от страната Аномалия, червените буржоа ви приветстват от висотата на своето интелектуално могъщество. Къде са те, къде сме ние, плебса?

Разлика от небето до земята. Как ще се мерим с Христов-стратега, роден в Истанбул, учил в Брюксел по време на социализъма докато баща му шпионира НАТО и ЕС за КГБ и Държавна сигурност ? Колко българи можеха да учат в Брюксел по това време ? То до Калотина не можеше да се стигне, какъв ти Брюксел. Брюксел, Париж, Лондон, Вашингтон, Берлин бяха запазена територия за червената аристокрация и нейните номенклатурни деца-1 %. Останалите 99% дебили блъскаха в НРБ и можеха да мечтаят за екскурзия най-много до ГДР-то. И то ако ги пуснат.

В своето презрение към хората от Аномалия Христов може да бъде сравняван с друг червен аристократ Филип Боков, който безцеремонно заяви, че социалистите-комунисти приемат вината само с мезета. Защо стратегът на президента Радев като е толкова омерзен от дебилите от Аномалия не се откаже от евродепутатското място? В омразната Европа, на еврогейове, мигранти и провала ? Защо не се кандидатира за депутат в Евразийския парламент и без това участва в пропагандни филми по руските държавни телевизии, в които обяснява какви страшни вреди е нанесъл ЕС на България ? А сега отива в същия омразен ЕС да бъде евродепутат. Странна логика. Да си му берат гайлето от БСП, които галено назовава като “чеверме-социалисти”.Но ние наистина сме дебили, защото търпим 30 години тези да ни се подиграват с мезета или без мезета.