Румен Радев е срам за България

0
9035
Снимката няма нужда от коментар.

Площадите се напълниха“ с 300 русофили и комунисти

Иван Михайлов

Обитателят на сградата на „Дондуков“ №2 Румен Радев е срам за България. Този човек не може да се нарече президент на всички българи.

Това стана ясно от жалкото шоу, организирано от слугата на Радев Васил Василев, доносник на Държавна сигурност, виден приватизатор и ликвидатор на предприятия днес. Поругаването на паметта на Апостола на свободата с шествието на 300 комунисти и руски подлоги от „Възраждане“, водени от Радев, е срам за България. Както и срам за страната е управлението на Румен Радев.

Преди седмица бившият летец, на който страшно му личи, че е попаднал съвсем случайно в президентството, заплаши, че ако му приложат „импийчмънт“ площадите щели да се напълнят с негови почитатели.

Е видяхме ги-300 души-социалисти начело с приватизаторката Нинова и неуспелият разузнавач Таско Ерменков и шефа платени национални предатели от „Възраждане“. Плюс обичайните протестиращи като Йоло Денев.

Те един файтон хора не можаха някак си да напълнят „Площадите“. Червените бабички не достигат, за наемане на професионални протестиращи явно няма средства.

Това ли ти е подкрепата „народа“ бе Радев ? Ако бях на мястото на президента бих се скрил някъде по далеч от хората. Заедно с любимата Деси, която някак си липсваше в челото на протеста. Нищо, тя ще пише довечера във Фейсбук каква сексуална тигрица е..