Само в Breaking.bg: Вербуват протестиращи с печалби от уредени футболни мачове

0
1112
Протестираш, получаваш бонус пари от уредени мачове.

Влизаш в антиправителствена група във Фейсбук, получаваш бонус от залози

Добър вечер на всички, имам 2 уверени залози, които ще бъдат публикувани в 15:00. И моето дарение за помощ на 100 души да получат малко пари поради коронавируса. Затова първите сериозни коментиращи хора (IN) ще получат мачовете. Такова примамливо предложение на лични съобщения в месинджър получават много потребители на Фейсбук. Съобщението е от профил Engman Victory, който още от пръв поглед се вижда, че е фалшив, правописът е автентичен.

Плофилът е фалшив

За да печелиш от уредени мачове обаче има няколко условия. Първото е да…станеш член на антиправителствената и антиГЕРБ група във Фейсбук „Алтернатива за България“. Всеки, който посети тази група, може да се наслади на масираната антиправителствена пропаганда. Групата обслужва и организира протести. Последната заявка е за 15 септември, когато пред Министерство на образованието трябва да се протестира срещу носенето на маски от ученици. Надсловът и е „Без маски и страх на училище, без карцери и изолатори“.

Когато станеш член на „Алтернатива за България“ предлагащият лесни печалби от уредени мачове ти дава право да коментираш. И след това, зависи колко си активен получаваш правото с кода (IN) да станеш богоизбрания, който ще получава информация за уредените мачове, от които да спечелиш. Но има и още едно условие – трябва да свалиш приложението „Телеграм“. И там в определен час получаваш мачовете.

Показан е и фиш на най-голямата букмейкърска къща във Великобритания William Hill. Това си е живо купуване на протестъри, коментираха възмутени потребители на Фейсбук, получили въпросната оферта.

Плюеш ГЕРБ и правителството, получаваш награди да играеш уредени мачове и да печелиш. Чиста проба виртуално плащане за набиране на метежници.

На видно място в групата „Алтернатива за България“ се вихри видео с лидера на т.нар. БНО „Шипка“ и Войнски съюз „Васил Левски“ Дончо Русев. Босът на паравоенните русофилски отряди е известен още като Старшината Остап Бендер. Бившият старшина Русев, подвизаващ се в интернет с псевдонима Валтер Калашников, е уволнен от БНА в средата на 80-те години поради непригодност. Неговите хора, заедно с биячи от „Възраждане“ нападнаха и малтретираха хора, протестиращи срещу идването на путинистите от „Нощни вълци“ в България през 2016 година.

Как се купуват протестиращи по интернет остава да установят службите.