„Триото“ явно стана бардак, самопредлага се като жрица на най-древната професия

0
811
Отровното трио

Бабикяне, Бабикяне помниш ли „Офето“?

Иван Михайлов

Ние правим граждански комитети в страната, които да се присъединят към коалиция „Анти ГЕРБ“. С удоволствие сме склонни да работим с „Демократична България“, с „Изправи се.БГ“, с партията на Слави Трифонов… Да гарантираме цялостната честност на изборите, това е пресилено да се каже, но да се опитаме да намалим изкривяването на изборите, за това имаме ресурс да го направим, ако се съберем повече формации, защото извън ГЕРБ няма политическа сила няма възможност да покрие всички секции в страната“.

Това са мъдрите мисли на бащата на фалшивите сайтове и фалшивите новини Арман Бабикян, изречени пред БНР, където той е желан гост.

Оставяме настрана факта, че в нормална държава лицето Бабикян, който плаща за фейксайтове, няма да припари да нито една медия. Най-малко пък в национална. Свобода на словото, какво да правиш.

Та Бабикяна обяснява в национален ефир какъв голям „Отечествен фронт“ ще прави за изборите догодина. С логото „АНТИ“. Преди години този го представяха за „политолог“ и „социолог“. Ако действително беше такъв Бабикян трябваше да знае, че в политиката „АНТИ“ не върши работа.

Защото гласуването не „За“ , а „Против“ води единствено до изплуването на политическата помия на повърхността. У нас вече има пример и то много тъжен пример. Избирането на бившия летец Румен Радев за президент на България. С гласуването „напук“ и „против“. Резултатът е плачевен. В най-тежките времена от век насам, коронакризата, България има абсолютно неадекватен, некадърен и най-страшното опасен за страната човек за президент.

Измисленият „политолог“ Бабикян и неговите другари от „Отровното трио“ нямат сетива да асимилират какво се случи „на площада“ през изминалите месеци на „национални протести“. Защо те се смалиха до шепа платени лумпени.

Защо дори и обслужващите бабикяновците медии отдавна спряха да твърдят, че това е „протест на младите, умните и т.н.“. Именно заради изявленията на „триото“: Дайте да свалим Борисов, пък после ще му мислим“. В резултат бабикяновците правят срещи в страната пред аудитория от десетина души. Тарторът на фалшивите сайтове откровено лъже в национален ефир.

Той знае много добре, че т.нар. протести се провалиха. Тотално. Признаха си сами. А се виждаха вече победители. Държаха се арогантно. Спомнете си поста на Хаджинякой си, че останалите в България са тъпаци, за разлика от синовете му, които учат в скъпи чуждестранни университети. Спомнете си Христо Лодкаря, който ухилен до ушите на „Орлов мост“ се снимаше като бъдещ премиер на България ,защото имал сигурна информация, че „утре“ Борисов ще подаде оставка. Те вече определяха министри, депутати, главен прокурор. Спомнете си телефонните разговори на главния спонсор на „Дубайската революция“ как ще бъдат отнети правомощията на Гешев. А протестърите предупреждаваха полицаите, че утре като вземат властта ще им видят сметката.

Тази арогантност им изяде главата. Няма вече постоянно присъствие в медии, интервюта, революционни постове. Тройката, Лодкаря и изпадналата в тотална властова абстиненция Мая Манолова се явяват само в кабеларки и медиите на Прокопиев, които и без това ги обслужваха.

Сигурен съм, че самият Бабикян не си вярва на глупостите, които говори в национален ефир. Още по време на „протестите“ хората на „Да, България“ се отрекоха от „Отровното трио“ и Мая Манолова, която едва не изяде боя на блокирания „Орлов мост“. Протестираха отделно. Едните пред БНБ, другите пред Президентството. За четири месеца метежи нито един от тарторите на протестите не даде смислени обяснения каква програма за управление предлага, с какви мерки, национални приоритети и т.н.

И сега ще сядат да се пазарят с тях за коалиция ?

Тази коалиция, новото „ОФ“, бе проиграна вече на местните избори в София миналата година. На предизборен митинг на Мая Манолова Хаджинякой си заяви, че тя е „щанга“, с която ще събори властта. Не се получи. Благодарение на новото „ОФ“ и гласуването „ти на мен, аз на теб“ между ДБ и БСП в София бяха избрани някакви пълни некадърници за кметове на райони. Една година софиянци им търпят управлението.

Към новото „ОФ“ Бабикян прилепва и партията на Чалгаря Слави Трифонов, която според едни социолози има 15% на предстоящия вот, без да е предложила никаква политическа и управленска програма.

Като останалите от „Офето“. Между другото някой да каже на бабикяновците, че първото „ОФ“ докара на България съветски комунистически режим, избиването на над 40 000 българи и поробването на страната за 45 години.

При „социализЪма“ „офеец“ и „Офето“ будеха само неприятни асоциации. Там бяха кварталните доносници на властта, „доброволните отряди на трудещите се“ и други такива организации за терор и репресии над гражданите. Не случайно подопечните на триото бълнуваха по площадите за „народен съд“, издигаха черни знамена, чували за трупове и бесилки.

Значи след „Офето“ да чакаме и „Народе съд“. В който главни съдии ще бъдат Триото, Мая, Лодкаря и Гошо Тъпото.

А и Слави Трифонов. Целта на интервюто на Бабикян е съвсем друга. Явно останали без спонсори членовете на „Отровното трио“ се самопредлагат, като жрици на най-древната професия. Дано някой ги припознае като „борци срещу мафията“ и ги набута в депутатски листи.

Безплатно. Няма да ви се получи „барбаяни“. Както не ви успя и метежът. Защото станахте много „активни борци“ и не може да си преборите егото с Лодкаря, с Чалгаря, с Тъпото и сие.

Всички сте „великани. И затова има още много да висите по площадите, ако има кой да ви обръща внимание.