Бившите хора, които не сме адвокати на протестъри или протестъри

1
1546
Ако не си бил на протеста си втора ръка човек.

Раздайте пожизнени пенсии на Хаджигенов и сие, защото героично тероризираха София четири месеца

Иван Михайлов

ИТН се възмутили от мерките на временния министър Кацаров, без лекарски права. Било дискриминация да се делят хората на ваксинирани и неваксинирани.

Както винаги чалгарите са на светлинни години от реалните проблеми на хората. Да, дискриминация има, но не заради ваксини, а заради наместилите се в парламента тартори на „протестите“, към които се прилепиха и хората на Слави.

Вече един месец Народното събрание се занимава с метежите от миналата година. За всеки излязъл на трибуната депутат от ДБ, мутрите или чалгарите е много важно да каже, че е бил на протеста и че „народът се е произнесъл по искането на милиони хора от площадите“. Това е като членство в масонска ложа, в елитен ВИП клуб.

Протестърите“ толкова са се вживяли, даже си вярват, че са направили някаква революция. Нищо подобно. Нямаше никакви милиони хора по площадите, а платени групи, лумпени и шпицкоманди като тези на разпопения Дионисий и Гошо Тъпото от Видин. Те заедно с „Отровното трио“ поругаваха символите на държавата, трошаха, хвърляха яйца и домати по тях, гавреха се с герба. Милиони имаше не по площадите, а в задръстванията в столицата, заради блокираните от шепа пиячи на бира възлови кръстовища. Сега новите „активни борци“ ни занимават само със себе си.

Вместо парламентът да се загрижи за задаващите се иконимическа, социална, здравна и политическа криза, той е ангажиран с клиентите на адвоката Николай Хаджигенов, които били арестувани и бити от полицията миналата година. Това е най-важното, най-важната задача. Да осигурим хонорара на Хаджигенов.

Нещо повече. България е разделена на адвокати на протестъри и протестъри и останалите втора категория хора, които не са участвали в протестите.

Бивши хора, както ни нарече сталиниста Бойко Рашков. Както каза шефът на „разградската десница“ Христо Иванов не може да стане министър човек, който не е бил по площадите.

Не знайно по какви критерии непрекъснато ни се натрапват „партиите на протеста“ срещу партиите на статуквото. Значи, щом си от протеста си бял, добър, умен, красив, образован, чаровен, абе супермен, нещо като Киро Канадеца. Ако не си бил на протеста си боклук, крадец, грозен, дебел, тъп, слуга, пионка и еничар на предишната власт. Мафиот, бе.

Ти нямаш право на мнение, веднага те докладват в социалните мрежи троловете на тулупа Мирчев, блокират те, заплашват те. Както миналата година техните шпицкоманди нападаха невинни деца и жени.

Те са недосегаеми, те са протестъри. Те са пътят и истината и животът.

Който не е с нас, е против нас. Очаквам скоро Николай Хаджигенов да предложи пожизнени пенсии за участниците в протестите. А пред шадравана на президентството, където беше щаба на кукловодите от „Отровното трио“, да бъде издигнат храм, светилище на протестърите.

Където всеки кандидат за министър, премиер, президент, да минава и да се покланя. Още малко ще поискат и обувките да им целуваме. Като в братска Америка.

Резултатът от влизането на тази сбирщина в парламента е трагичен.

Държавата е блокирана. Възкачилият се благодарение на протестърите на върха на едноличната власт Радев и неговите слуги от временния кабинет опоскаха парите за два месеца. Шанс за ново редовно правителство няма. В парламента вилнее популизъм, нищо говорене и срамни пазарлъци за власт.

Тази каша ще я сърбаме през есента и зимата. Идва „Радева зима“. Ще ходим на избори до дупка, докато чалгарите и Христо Иванов не спечелят 240 депутати. Тогава ще има диктатура на победилите протестъри. И ще видите за какво иде реч. Шнорхела, Тошкото, уволненият охранител на мутрите и сие ще ви се сторят приказка.