„Дългата ръка“ на Румен Радев започна вендета срещу чалгарите

0
5385
Румен Радев и Илияна Йотова
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

Кръгът „Зелени чорапи“ стартира нова фаза от операция „еднолично управление на президента“ и завладяване на България

Дон Джовани

Една седмица от Дай България и „мутрите“ заплашваха „чалгарите“ на Слави Трифонов, че в проектокабинета му виждат „дългата ръка“ ту на ДПС, ту на ГЕРБ. От ДБ опитаха да му натрапят „харвардците“ на Иво Прокопиев Кирил Петков и Асен Василев пак за министри. Манолова пък опита да му пробута сталинистите Бойко Рашков и Янаки Стоилов.

Елементарно вглеждане в този политически рекет показва координирана атака, ръководена от „Дондуков“№2. Политическата сметка на силно ограничения като интелект Румен Радев и кръгът „залени чорапи“ не излезе. Трябваше ИТН да е ракета носител на Прокопиев, БСП и хората на Васил Божков, които очевадно работят за втори мандат на Румен Радев.

ГЕРБ/СДС

Но Слави Трифонов загря навреме какво му готвят „зелените чорапи“ и реши да рискува с правителство на малцинството. Това отприщи лавина от атаки върху ИТН. Срещу него вече работят троловете на тулупа Мирчев от ДБ, сайтовете за фалшиви новини на Бабикян, Хаджигенов, Татяна Дончева, всички подчинени и платени медии на Прокопиев, техните социолози, политолози и „експерти“, шестващи от години по всички медии.

Това накара Трифонов да приплаче пред Тошкото си, че всички са срещу тях. Предложените за министри хора на Слави са обект на компромати, фейк, лъжи и манипулации от машината на умнокрасивите и бабикяновците. В боя влязоха и хората на президента Иво Христов и Агент „Майстора“ от Държавна сигурност. 

Сега Слави се чувства като Бойко Борисов и ГЕРБ миналата година. Срещу тях е насъскана цялата медийна мафия, както срещу ГЕРБ миналото лято. Съпартийците на Чалгаря опитаха вече „народната любов“ от платените протестъри на Манолова. Но така им се пада. Дълги години те се гавреха с хората от екрана. Сега им се връща тройно. Когата сееш ветрове, жънеш бури.

Организатор и ръководител на атаката срещу ИТН е баш „зеленият чорап“ Румен Радев.

Оказа се, че не дългите ръце на ДПС и ГЕРБ, а на президента опитват да удушат „Има такъв народ“, защото отказаха да им играят по свирката. Вендета. По нареждане „отгоре“ служебното правителство, отдавна превишило правомощията си, атакува директно партията на чалгарите. Днес на закрито заседание военният чиновник Стефан Янев, назначил на апетитни държавни постове сина и дъщерята, държа сметка как се било сформирало правителството на ИТН. Последва скандално назначение на  главен секретар на МВР. Новият оперативен шеф във вътрешното ведомство е доверено лице на получателят на подаръчни комплекти в ресторанти Пламен Узунов. Абсурдно е да назначаваш главен секретар на МВР няколко дни преди встъвпането в длъжност на титулярен министър от партията на Слави.

По този начин връзваш ръцете на бъдещия министър, защото смяната на главния секретар става след президентски указ. Според различни информации в медиите друг секретар на Радев Николай Копринков оказва натиск върху хора от БСП да не подкрепят правителство на ИТН.

Служебното правителство продължава с чистките в държавната администрация сякаш ще векува в изпълнителната власт.

Срещу Чалгарите вече се води „кръстосан огън“ от бившите им приятели и съмишленици, с които уж щяха да управляват страната. И той ще се засилва. Защото Радев е нервен, сметките му не излязоха. А действията на служебния кабинет напъхаха страната в икономически и политически хаос. Идва есен, идва четвърта вълна от Ковид-19,  увеличението на цените на ток и газ завличат всички останали цени стремглаво нагоре.

Реално обещаното увеличение на пенсиите, преди президентските избори, вече е изядено от инфлацията. А Радев е нервен, защото ако сега се избере кабинет, който не е под негово ръководство, дори той по-късно да бъде свален, президентът няма да може да състави ново служебно правителство за избори 2 в 1. Защото влиза в предизборна кампания. Затова бързат да провалят правителството на чалгарите. Затова е вендетата.  Тези не забравят и не прощават.

Кръгът „Зелени чорапи“ стартира нова фаза от операция „еднолично управление на Румен Радев“ и завладяване на България. Дали ще успее зависи от нас.