Гущерът Радев си реже опашката-“промяната“. Но е късно

0
3202
Хората на Радев искат да му махнат правомощията.

Президентът, на който се услади да управлява безконтролно, усети, че КироКокорчовците го завличат с тях в блатото

Стефан Ташев

На 5 декември 2022 г. започна последната битка за отиващата си „промяна“. На този ден КирчоКокорчовците получиха два тежки, почти ядрени, удара от президентството. Сутринта министърът на иновациите от служебния кабинет на Радев-Пулев нарече управлението на Българската банка за развитие-ББР „заложна къща на промяната“, в която са раздадени кредити за 2 милиона лева, а са похарчени 20 милиона лева за заплати на хората на Кирил Петков там. Пулев обяви, че ще сезира прокуратурата, защото в банката е „катастрофа“.

Вечерта от Тирана Радев ги удари с ядрена ракета като ги нарече „шарлатани“ и „измамници“, които провалили „промяната“. Найс, а?

А само преди една година всичко беше „цветя и рози“. ПП и Радев тъкмо бяха спечелили изборите, къпеха се в „народната“ и „машинна“ любов. Нали помните: Ако имаше повече хора като Кирил Петков, България щеше да бъде друга! Нашият президент е Румен Радев!

Сега обаче гущерът Радев реши спешно да си отреже опашката-“промяната“. Според биолозите гущерът си къса опашката ако е заклещен някъде, за да избяга и оцелее.

Радев прави точно това.

„Загрял“, че заради тези измамници потъва в политическото блато и КироКокорчовците го завличат на дъното заедно с тях, той бърза да скъса опашката. За да се отърве от калните пръски, които оцапаха белият му костюм, на непогрешим и винаги справедлив ръководител.

Нещо като полуцар, полуПутин. Безумното управление на натрапените именно от президента КироКокорчовци, характеризиращо се с пълна некадърност, арогантност и тотално презрение към законите на страната, довело България до безпрецедентна политическа криза, чудовищна инфлация, застой и блокаж на държавата, оплеска блестящата царска униформа на Румен Радев.

Затова войната вече е обявена. Ядрена война. Президентът, на който му хареса да управлява две години България еднолично, след като я разруши с юмрука, е злобен и отмъстителен човек. Цялата държавна машина е в ръцете му.

И не се съмнявайте, тя ще бъде стоварен върху „промяната“ с цялата и мощ. Не,че няма за какво. Има и още как! „Джемкорп“, ББР, измамите с газа, парите за пътища, изнасянето на класифицирана информация и още и още.

Скелетите в гардероба на „промяната“ са стотици. И то само за осем месеца управление.

От другата страна стои неадекватният, неграмотен и изфирясал от пици с кристали Кирил Петков. Заедно с баща му и Лена, без Елена. Петков ще бъде пожертван от измамниците-касиери Асен Василев и Лорер като непотребен вече вожд на канибалско племе.

Затова Радев атакува, с цел минимизиране на щетите от управлението на „промяната“ и изчистване на петната от мундира. Но вече е късно.

За две години „промяна“ България потъна в блатото от амбиции и чудовищна жажда за власт на бившия летец. Той отстреля Манолова, Отровното трио и чалгарите на Слави, атакува ракетата му носител-Нинова, а сега ударът е върху КироКокорчовците. Да се готвят сектантите от Демократична България.

Радев имитира Сталин, който след като завзема цялата власт в болшевишка Русия, си разчиства сметките, чрез разстрели, със всичките си „бойни другари“, участвали в грабежа, наречен Велика Октомврийска Социалистическа Революция.

Опашката, да припомним израза „Как гущерът да си откъсне опашката“ е от статия, подписана от боса на „Мултигруп“ Илия Павлов в партийния орган вестник „Дума“ през 1995 година, вече е откъсната. Тя дава още някакви признаци на живот, но това са предсмъртни конвулсии.

Случва се почти същото, което се случи след статията на боса на „Мулти“, много „опашки“ бяха гръмнати, накрая ликвидираха и гущера.