Кире, взимайте награбеното и се омитайте !

0
1162
Правителството на "промяната"

Всеки ден на власт на четворната коалиция е пагубен за България

Иван Михайлов

Правителството на „промяната“ и „нулевата корупция“ занули хазната и остави държавата без резерви. Реално, според отчета на БНБ, в резерв остана само „Сребърният фонд“ за пенсии, в размер на 4,7 милиарда лева.

Държавата е в агония, дължи 34 милиона лева на строителни фирми за изграждането на магистрали и ремонти на пътища, спрени са всички проекти, защото били „корупционни“. Кой казва това ? Премиерът, който е и главен прокурор, съдия и разследващ полицай.

В министерството на Лорер 300 души останаха без заплати, в централната онкоболница лекари и медицински персонал също. Руди Гела остави спортните федерации без стотинка, всички сектори на държавата се задъхват заради некадърното и арогантно управление на „промяната“, въплатена в четворната ламя, пардон, коалиция-ПП, БСП, ДБ и ИТН.

Доскоро пишехме, че страната се движи на автопилот, но това вече не е вярно. Автопилотът излезе от строя и държавата лети към пропастта с пълна сила. Нещо, което прогнозирахме преди една година. Дори бащата на тази коалиция-Юмрукът Румен Радев се дистанцира от нея. Бяга като дявол от тамян от кирчокорчовците. Срещу тях в титаничен сблъсък се бият хората на Слави, разбрали след четири месеца, че харвардските мошеници са изработили и тях. Прецакали са ги.

Целият ресурс, МВР, служби, финанси са при тях, искат и БНБ да вземат“, хленчи по телевизията Тошкото на Слави. А, добрутро ! Като се пазарихте по моловете през декември м.г. за постове и облаги, това не го ли видяхте, драги чалгари ? От другата страна ги мачкат брутално с парламентарни хватки, техният Каримански е обруган и залят с помия..Не бил „почтен“. А, ПП и ДБ сега ли прогледнахте за Каримански ? ДБ в три парламента гласува „за“ той да бъде председател на бюджетната комисия, най-важната заедно с правната във всяко Народно събрание. Сега ли се сетихте, че не е почтен ?

Още декември 2021 година на нормалните хора бе ясно, че тази абсурдна коалиция, под юмрука на Радев, няма да издържи дълго и, че ще се сбият за постове, държавен ресурс и облаги. Това става в момента.

Добре, че се оплюват взаимно и си вадят кирливите ризи, за да разберем как (не)работи Четворната коалиция. Ето фамозната Ива Митева, която според хората на ПП се стягала за Конституционния съд, проплака, че временната парламентарна комисия за промени в основния закон не се събирала нито веднъж !??!! за четири месеца. Неин председател е „титанът на правото и съдебната реформа“ Христо Иванов, шеф на Да, България. Очевадно той, по думите на Митева, не е особено работлив, видно и от белите петна в и без това тънката му трудова биография.

Според бившия военен министър в кабинета на Просто Киро, Стефан Янев, правителството се командва с SMS-и.

Той, разбира се, не казва откъде идват тези SMS-и, но и невъоръжено око ще види, че са от спонсорите на „промяната“. Прокопиев, Васил Божков, Цветан Василев, Бобокови. За тях се лобира активно, бе пренаписан целият План за възстановяване, за да могат да се гепнат едни милиарди.

Няма как, на спонсор не се отказва. Напълно прав е юристът Борислав Цеков, който твърди, че това правителство е от начинаещи офисработници и „млади меринджеи“, маскирани като някаква „промяна“. Които ни заливат с логореята и празните си обещания за „милиардни инвестиции“, „заводи за автомобили“, „пет моста на Дунав и 20 тунела“, докато прибират парсата. И осребряват властта. Пред тези Жан Виденов, Гечев и сие изглеждат като първокласници.

Всеки понеделник половин милиард лева заеми, велики успехи на НАП, на много близкият до Асен Василев и Васил Божков Румен Спецов, успехи на митниците, но хазната е ошушкана. Къде са парите ?

Правителството на Просто Киро прилича много на „пролетарския съвет на народните комисари“ на Улянов-Ленин през 1917-1919 година. Всички от ръководството на болшевишката шайка треперели от страх, че народите на Руската империя ще се вдигнат и ще ги пометат, затова тъпчели сейфове с чуждестранни паспорти, кюлчета злато и пари. За да избягат в първия удобен момент в омразната чужбина.

Всеки ден на власт на четворната коалиция е пагубен за България. Страната е почти в международна изолация заради хлъзгавата позиция за агресията на Русия срещу Украйна и „ослушването“ докато бурята отмине. От сега може да се каже, че в страната може да избухне гражданска война, ако КирчоКокорчовците свалят ветото за Македония и продадат националните интереси на България, както искат техните господари, които ни ги натрапиха.

Срещу кражбата на няколко милиарда от Плана за възстановяване. Въпреки тоталния медиен слугинаж и обслужване, напомнящо за времената на Тодор Живков, провалът на „младите, умните, красивите и успели на Запад“ е очеваден. На „промяната“, бе. Целият този панаир, опакован в лъжи, скоро ще приключи със закриването на спецправосъдието. Само това ще успеят да свършат мразещите се от душа коалиционни партньори, като общата омраза към ГЕРБ и Борисов ги поддържа на системи все още.

Ще удовлетворят спонсорите си, като им „смачкат“ делата в спецсъда и ще приключат. Ще се радваме раздялата с измамата „Продължаваме промяната“ да дойде по-бързо.

Кире, взимайте награбеното и се омитайте ! Направете поне едно добро за България, освободете ни от вас. От шуробаджанащината, кумците, приятелите, от Гела, от неграмотната ви пиарка, от напушения Наско Културата и останалите комедианти.