Радев дари държавата с тези гении на политическия кич!

0
1323
СНИМКА: "24 часа".

Кирил става само за психеделичен гид, но дотам я докарахме той и такива като него да говорят за отбрана и енергетика

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Оф, всичко мога да приема, ама Кирил Петков да говори за въоръжение и отбрана ми идва прекалено.

Човек с тежък дисбаланс на невротрансмитерите и активни вериги за пристрастяване. Свръхстимулацията на веригата за възнаграждние (пари, власт, жени, алкохол, наркотици, фукливост и пр.) променя допаминовата сигнализация, което води до развиване на симптоми на пристрастяване. Когато се променят допаминовите рецептори, отслабва префронталната кора и става все по-трудно да се контролира импулсивното и агресивно поведение, особено пък в търсене на още стимулация.

Просто вече не мога да наблюдавам това срутване на политическата ни система. Истински позор е тази неграмотност, която нахлу с пепейците. Радев да си оскубе косите сега, като слуша Кирил Петков и сие да говорят за отбрана! Той дари държавата с тези гении на политическия кич!

Отдавна е ясно, че ПП обичайно са в някакви психеделични пътешествия на мозъка, където ги изпращат разни химикали, и светът им изглежда лекичък, забавен, финансово изобилен, пухкав и феноменално удобен. Помня една учена мома от ПП веднъж каза в парламента, че България не е в демографска криза. И във финансова не е, нищо че емитираме дълг след дълг. Нормалността се изтребва в България. Пепейците нямат съмнения, че могат всичко и че са най-способните. Понякога се връщат за няколко часа в стаята на действителността, но то е само за да отплават отново в измеренията на невнятността. Готови да се подложат за всичко само и само да удовлетворят зависимостта, да бъдат на власт. Ако им поискат да закрият държавата, ще я закрият моментално от трибуната на парламента с изява на Кирил Петков, сричащ от листовка под носа си колко е небходимо закриването за нашите национални интереси. Тук няма мислене, има зависимости. Кирил става само за психеделичен гид, но дотам я докарахме той и такива като него да говорят за отбрана и енергетика.

Никой от нормалните не може да се справи с ПП, едни психонавти във властта. Нормалността стои в ступор пред наложената отвън ненормалност. И забелязвам, че в опразненото от мислене пространство все повече проблемни хора искат да командват държавата. И някой им разрешава. Ще остане ли нещо от дерибейството на невежеството или да разпродаваме и да си ходим?!