Недоволни сте от правителството? Министър Рашков ще се погрижи!

0
1087
Рашков на почерпка с Манолова.

Почтените братя от „промяната“ умират от страх, затова ни заплашват

Иван Михайлов

Имате проблеми с хемороиди, наднормено тегло, бъбреци, вагинална сухота и изхождане ? Нямате проблеми, за вас ще се погрижи еди какво си хапче.

Така горе-долу звучат рекламите в медиите, докато вечеряте. В петък вечер премиерът Кирил Петков внесе нов нюанс в тях. На въпрос на водещия ами ако има и море от протестиращи срещу него, Просто Киро с типичната си наглост обяви: Министър Рашков ще се погрижи !

Значи сега рекламите ще звучат така: Имате проблеми с правителството ? Недоволни сте от Кирил Петков и „промяната“ ? Искате да протестирате ? Искате сваляне на кабинета ? Проблемът ви е решен. Министър Рашков ще се погрижи.Кога и как, те с Киро си знаят.

Сега сериозно.

Премиерът явно има някакви зависимости от вътрешния министър или пък МВР го държи с компромати. Иначе няма друго обяснение как шефът на „промяната“ се доверява изцяло на бившия комунистически следовател, нещо повече, използва го като „бухалка“, с която се опита да плаши първо ИТН, после опозицията и накрая хората, които се готвят да протестират срещу властта му,която придобива все по-тоталитарен характер.

Според бившия вътрешен министър Христо Терзийски преди сблъсъците в тъмните часове пред парламента на полицаите им е наредено от ръководството на МВР да не реагират на сигнали за нарушения на обществения ред. Тоест да оставят агитките на ДБ да нападат депутати по тъмните улички под благосклонния поглед на униформените служители.

След думите на Петков става ясно, че за тези шпицкоманди, които се въргаляха с бири и блокираха „Орлов мост“, палеха слама под краката на полицаите, нападаха ги с павета и трошаха стъклата на сградата на парламента през 2020 година, е позволено всичко, а на протестиращите срещу властта ще се прилагат всички мерки на МВР. Тоест ще бъдат бити и репресирани.

Внимавайте в картинката, да не сте посмели да протестирате, защото върху вас ще се стовари цялата държавна машина. Това е посланието на българския премиер. Изключително нагло и арогантно. Като това, че ще си назначи свой главен прокурор, свои шефове на служби, свой човек, Рашков, за шеф на КПКОНПИ, свой закон „Магнитски“, по който хора ще бъдат мачкани без съдебна санкция само по доноси и подозрения.

Ако такива неща беше изрекъл Бойко Борисов, по площадите и жълтите павета щяха да се търкалят денонощно същите протестиращи, които имат закрила от Бойко Рашков и могат да си правят каквото си искат, защото са ВИП, умни, млади и красиви.

Подозирам, че след „мероприятията“ по вота на недоверие пред Народното събрание шпиц-командите на Бойкикев и Прокопиев ще бъдат пренасочени към президентството, защото вече и Радев не им харесва. А и ги критикува. Ще протестират там, където коленичеха и клечаха преди две години.

Жълтопаветниците ще се сетят, че Радев е проект на Решетников, работи за Русия и т.н. Опорките са готови. А и Бойко Рашков ще се погрижи за тях.

А истината е, че управляващата вече тройна коалиция умира от страх, че ще падне от власт и ще спре „куролацията“ с парите и присвояването на държавни ресурси. Уплашени са до смърт, затова плашат с Рашков-Дамаджаната и държавната машина.

Това са последните издихания на този режим. Щом опре до цензура в медиите, пазаруване на депутати и полицейщина той вече е паднал, независимо дали ще мине вота или не.

Ако ще и цялата полиция да хвърлят срещу хората, вече са приключили. Надявам се да дойде момент да им се потърси сметка за всички безобразия, които сътвориха за шест месеца.