Президентска република с правителства от „царедворци“. Това ни се готви след изборите

0
2528
Снимка: ПИК

Свирен ли е мачът с машините ?

Иван Михайлов

Президентска република с правителство от „царедворци“. Това е сценарият за след 14 ноември, който ви готвят драги зрители и читатели.

Те, кукловодите на проекта „Румен Радев“, не се и крият отдавна. Партията на харвардските измамници вече раздава постове-премиер, министри, шефове на агенции. Тази партия може смело да се нарече „държавна партия“, защото бе съградена набързо с пари на българския данъкоплатец и с механизмите на държавното управление. Припомнете си думите на левия еколог Емил Георгиев, на който трима министри Петков, Василев и Денков опитали да му купят партията „Екогласност“.

Спомнете си и думите на Лозан Панов, все пак това е председателят на ВКС, че Румен Спецов, много близък до Асен Василев шеф на НАП го е заплашвал с ревизии ако не пристане на харвардските мошеници.

Партията на Кирчо и Кокорчо е партия на президента Радев. Това е формацията на „ланшния сняг“, формацията еднодневка, която е сътворена да свърши определена работа-прорадевско мнозинство в парламента и после да изчезне, както е дошла. Натъпкана с огромен финансов ресурс, незнайно откъде. То няма и кой да провери, след като НАП се ръководи от Спецов на Василев.

Затова не се чудете ако отворите хладилника и от него изскочи Кирил Петков. Масирана пропаганда в големите медии, промиване на мозъци, манипулации, билбордове, вестници, платена реклама в социалните мрежи и канали. Четирите П удариха в земята Демократична България по огромни разходи за политическа реклама. ДБ-то хвърли над 2,5 милиона лева на предишните избори, но на тези дишат праха от обувките на КирчоКокорчовците.

Тъжно е да се гледат симпатизантите на БСП, карани като масовка на мероприятията на Румен Радев по села и паланки. Обитателят на „Дондуков“№2 ги игнорира съвсем преднамерено и се обгражда с хората от новата му партия. БСП вече не му трябва, той я изцеди и изхвърли на боклука. На „Позитано“№20 се усетиха, но твърде късно. Кокорчовците ще довършат столетницата като и изсмучат електората.

На никой не му прави впечатление, че наглият Румен Радев харчи също толкова разточително за кампанията си. Колкото и партията на харвардците. Масирани реклами в праймтайма на големите телевизии, плюс безплатно отразяване на неговите предизборни изяви. С огромен кортеж от НСО. Човек, който си позволи да използва ефира на националните медии в последния ден от предизборната кампания да агитира за себе си.

Кой финансира разточителната предизборна кампания на Румен Радев и на царедворците ? И то на фона на шокиращите цени на ток, газ, вода и хранителни стоки, на фона на обедняващото население на прага на зимата. На фона на труповете на починали от Ковид-19, които моргите не могат да поемат и на масовите фалити на фирми. Кой ? Ще научите, колкото научихте преди 5 години как социално слаби се оказаха дарители на Радев.

Около президента пърхат придворни репортерки с предварително подсказани въпроси. А този клетник срича мъчително написаното му предварително. Бяга от дебат, като дявол от тамян. Страх го е. Подготвил си е служебна победа.

Това ви чака още пет години, ако планът на „зелените чорапи“ успее. Управление на Радев, слугата му Слави Василев вече написа насоките „Президентска република“ в книга, обграден с ухилените харвардски измамници, плюс милиционери като Рашков, мрачни ченгета от ДС и безгласни букви като Стефан Янев.

Те са „промяната“. Не, те са „подмяната“ и измамата. Човек, подписал документ с невярно съдържание, назначен с указ на Радев незаконно, разпределя министерски постове.

Шеф на НАП данъчен измамник. Ухиленият Кирил Петков, който продава бактерия, ни обещава милиардни инвестиции. Асен Василев, наречен от бившия си съдружник „измамник“, с апартамент от 60 кв. и скромна банкова сметка ни вещае светли икономически бъднини. Никой журналист в лустросаните интервюта с Киро Харварда не го попита къде са 63-мата крупни инвеститори, които щеше да доведе ? Няма такива. Разпердушинената от тези измамници ББР върви смело надолу. Къде са милиардите уж събрани от Спецов и защо в последните дни преди изборите се теглят огромни заеми ?

Това Кирчо и Кокорчо няма да ви го кажат. След седем месеца напълно безконтролно управление на Румен Радев България катастрофира. Те ви предлагат още от същото. Пиша всичко това, за да ви напомня за грандиозния скандал с машините за гласуване. За който Радев мълчи. Защото измамата светна.

Някой, неизвестен, докара и стовари спешно у нас над 400 машини за гласуване. За тях не знае Рашков, не знае ДАНС, не знаят в ЦИК. Защо устройствата, платени от държавата, бяха докарвани с кораби, а тези митични 427 машини спешно кацнаха в София в началото на ноември ?

Кое наложи това ? ЦИК са категорични, че не са поръчвали тези машини. КОЙ ги докара в България с лъжите за „резервни части“ след като нито в Изборния кодекс, нито в договора с фирмата има така клауза ?

Кого лъжат и защо ? Никой няма да ви отговори на тези въпроси. Сталинистът Бойко Рашков разбира от машини, колкото маймуна от софтуер. Медиите на Прокопиев-Радев също. Телевизиите? Моля ви. Мачът „избори 2 в 1 „ е свирен. Машините са докарани спешно за втория тур на президентските избори и то сега, защото доскоро властелинът на „Дондуков“№2 смяташе, че ще спечели безпроблемно на първи тур. Служебно. Сега това е химера.

Това, което се случва у нас в момента, под натиска на американското посолство, е политическа перверзия. Вместо Кирил Петков да стане клиент на прокуратурата, той раздава държавни постове. Вместо Румен Спецов да е в затвора като данъчен измамник, шефа на НАП си позволява да заплашва и притиска председателят на Върховния касационен съд !???! В 21 век целият ресурс на МВР е хвърлен в репресиране на политическите опоненти на Румен Радев. Рашков го превърна в политическа полиция.

Президентът пък ползва цялата държавна машина за лична политическа изгода. В коя нормална европейска държава това е възможно ? Това ли е „борбата срещу хунтата“ ? С маскирани мутри, които пазят предизборната среща заедно с гавазите от НСО на Радев в Бургас и на други места? На баш бореца срещу мутрите ?

Дойде време, когато лъжата стана истина. Стига да е опакована както трябва и поднесена от когото трябва.

Единственият начин да провалим сценарият на „Зелените чорапи“ за президент-цар и придворни шутове, е да гласуваме на 14 ноември. Срещу цялата тази измама и срещу измамниците.